Life

”Casa fantomă” care se închiriază cu 300 de euro. Anunțul a devenit viral și i-a îngrozit pe români

Casa fantomă care se închiriază cu 300 de euro a devenit virală pe internet. Nu puțini sunt românii care au rămas îngroziți de ce au putut să vadă.
16.10.2023 | 18:22
Casa fantoma care se inchiriaza cu 300 de euro Anuntul a devenit viral si ia ingrozit pe romani
”Casa fantomă” care se închiriază cu 300 de euro. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Casa fantomă despre care vorbim a devenit virală pe internet. Vorbim despre o casă extrem de veche, care stă să cadă și care de altfel și-ar fi ”găsit și un chiriaș” pentru prețul cerut de proprietar.

Casa fantomă care se închiriază cu 300 de euro

Un anunț de vânzare publicat pe internet a devenit viral în ultimele zile. Este vorba despre o proprietate pe care internauții au numit-o ”Casa fantomă”. Casa este situată în Bucureștii Noi, spre Chitila, iar proprietarul a făcut un anunț cât se poate de clar.

ADVERTISEMENT

Puțini și-au dat însă seama că este vorba doar despre o glumă. Mai exact, femeia care ar închiria casa a cerut 300 de euro pentru o lună de chirie. Totodată, deși e clar că este imposibil, aceasta a spus că locația vine mobilizată și utilată și a făcut un apel la internauți să nu dea comentarii răutăcioase.

“Închiriez casă în Bucureștii Noi, spre Chitila, utilată și dotată cu electrocasnice funcționabile. Rog să vă abțineți de la comentarii cei care nu aveți nimic de făcut. Preț 300 de euro.

ADVERTISEMENT

Vă rog să nu comentați aiurea pentru că prețurile la chirii au crescut. Dacă nu vă convine prețul, faceți voi rată la banca și cumpărați-vă case”, a fost anunțul femeii.

Reacții pe bandă rulantă din partea internauților

Ulterior, la scurt timp, femeia a anunțat că locația a fost închiriată, evident în glumă. De altfel, ea a spus că a avut numeroase cereri. Totodată, aceasta a mai propus spre vânzare și o altă ”moștenire”.

ADVERTISEMENT

Iar comentariile au început să curgă. Nu puțini sunt cei care au fost revoltați de anunțul femeii. O mare parte dintre internauți însă și-au dat seama că e vorba doar de o glumă. Ulterior, locuința a ajuns să fie considerată ”Casa fantomă”, mulți temându-se de ce au văzut.

“300 euro cu fantoma lu’ mamaie inclusă”, “Așa aveam și eu, și mă oftic că nu am cerut mai mult, după ce pleacă cei de acum (cu care am semnat contract pe 2 ani) voi mări la 1.000 euro. P.S. Nu accept animale că zgârie chirpiciul.“, au fost doar o parte dintre comentariile internauților, la anunțul privind ”Casa fantomă”.

ADVERTISEMENT

Proprietara s-a amuzat și ea copios, ba chiar a oferit și câteva răspunsuri celor cărora i-au luat gluma în serios. Menționăm că nu de puține ori se întâmplă ca diferite anunțuri de vânzare sau de închiriere să devină virale pe internet.

În urmă cu ceva timp, o garsonieră din Cluj a ajuns în atenția publicului. Anunțul a făcut furori luni de zile pe internet, dat fiind prețul cerut de vânzător, dar și spațiul de doar 11mp pus la dizpoiție. 

ADVERTISEMENT