Life

Căsnicia neconvențională a lui Will Smith cu Jada: de la relații deschise la ”încurcături” cu persoane de același sex

Will Smith și Jada sunt în centrul atenției după ce actorul l-a lovit în văzul tuturor pe Chris Rock în cadrul galei Oscarurilor din acest an. Despre căsnicia lor s-au scris o serie de lucruri picante de-a lungul anilor.
28.03.2022 | 17:37
Casnicia neconventionala a lui Will Smith cu Jada de la relatii deschise la incurcaturi cu persoane de acelasi sex
Will Smith și Jada au o căsnicie despre care s-au spus o serie de lucruri picante de-a lungul anilor
ADVERTISEMENT

Will Smith și soția lui, Jada Pinkett, sunt în centrul atenției în urma incidentului care a avut loc la Premiile Oscar din acest an. Chris Rock a făcut o glumă pe seama tunsorii partenerei actorului, fapt ce l-a scos din sărite pe Smith. L-a pălmuit pe comediant în văzul tuturor.

Will Smith și Jada, căsnicie cu multe semne de întrebare

După ce Smith ieșise de pe scenă, Chris și-a dat seama că palma pe care a primit-o a fost destul de serioasă. S-a arătat extrem de mirat și i-a pierit zâmbetul. Nu se aștepta nicio secundă ca artistul să reacționeze în acest fel pentru gluma pe care a făcut-o, la care inițial au râs atât Will cât și nevasta lui.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Smith și soția lui a devenit din nou subiect de presă, mai ales după reacția exagerată a actorului (în opinia multora) legată de comentariul făcut de Chris Rock. Imediat după terminarea galei, Will și soția lui au fost mai lipiți ca niciodată. Bărbatul nu i-a lăsat mâna pentru nicio secundă. A dorit astfel să dovedească faptul că are o căsnicie mai consolidată ca niciodată.

Căsnicie despre care… ei bine, s-au spus o serie de lucruri controversate de-a lungul anilor. Printre ele, că Jada i-ar fi fost infidelă, aceasta infirmând toate speculațiile apărute în presa tabloidă de peste Ocean.

ADVERTISEMENT

O altă glumă, la premiile BAFTA, la care Will a reacționat fără să fie agresiv

Nu este prima dată când viața actorului este expusă într-un asemenea mod. Chiar la începutul acestei luni, Smith și Jada (căsătoriți de 25 de ani) au fost victimele unei alte glume făcute pe seama lui Will, decernat cu premiul BAFTA pentru rolul său din „Regele Richard”.

Rebel Wilson, gazda BAFTA 2022 a spus următoarea frază pe scenă: „Credeam că cea mai bună performanță a lui din ultimul an fost în legătură cu toți iubiții soției sale”.

ADVERTISEMENT

Smith nu s-a supărat pe Wilson. Chiar dacă nu a fost deranjat de glumiță, a vrut să clarifice un lucru pentru presa cârcotașă. Acesta a declarat ulterior că nu a existat niciodată infidelități în căsnicia sa, cu toate că Jada a recunoscut în anul 2020 că a avut o aventură cu cântărețul August Alsina, în vârstă de 29 de ani.

Jurnaliștii au tras atunci o nouă concluzie. Și anume, faptul că Smith și Jada au o relație deschisă. Din acest motiv aventurile pe care aceștia le-ar avea cu diferite persoane, inclusiv de același sex, nu se pun la capitolul înșelat. Ele ar avea loc cu acordul lor.

ADVERTISEMENT

Alexis Arquette a lansat bomba în 2016: Will și soția lui ar fi gay

„Nu a existat niciodată infidelitate în căsnicia noastră. Jada și cu mine vorbim despre orice.  Nu ne-am surprins niciodată unul pe altul cu nimic”, a ținut să specifice Smith, potrivit Daily Mail.

Jada a vorbit într-o emisiune în anul 2020 despre aventura pe care a avut-o cu rapper-ul August Anthony Alsina. A mărturisit că erau foarte buni prieteni la început. Femeia a mai spus că a avut acordul soțului ei atunci când a vrut să facă un pas important în această amiciție.

Presa a scris că și Smith ar fi avut, la rândul său, o relație destul de apropiată cu anumiți bărbați din showbiz. Soții Smith au mai precizat că în momentul în care Jada ar fi întreținut raporturi intime cu rapper-ul Alsina, cei doi au luat o pauză de la relația lor.

Zvonurile despre orientările sexuale ale celor doi au explodat în urma unor declarații făcute de actrița Alexis Arquette în anul 2016. Aceasta a spus că Smith și soția lui sunt, de fapt, gay. Ba chiar că Smith ar fi plătit-o pe prima lui nevastă, Sheree Zampino. Actorul i-ar fi oferit bani ca să ascundă homosexualitatea sa, după ce l-ar fi prins în pat cu un alt bărbat.

 

 

ADVERTISEMENT