Life

Câștigă o avere pe lună, deși muncește câteva minute. Care este reţeta succesului și cum te poți ajuta de internet

O tânără câștigă o avere în fiecare lună, deși muncește câteva minute. Rețeta succesului pe internet. Cum să te îmbogățești din online.
06.04.2024 | 18:01
Castiga o avere pe luna desi munceste cateva minute Care este reteta succesului si cum te poti ajuta de internet
Cum să câștigi 20.000 de dolari pe lună, din online. Sursa foto: Profu Online
ADVERTISEMENT

O tânără se bucură de un venit lunar de 20.000 de dolari pe lună din online, deși muncește câteva minute. Ea postează videoclipuri scurte pe Youtube și așa are parte de încasări colosale. Cum poți face și tu la fel?

Cum să câștigi o avere pe lună, din online, muncind doar câteva minute

Sydney Morgan a reușit să devină influencer de succes prin publicarea unor videoclipuri scurte, mai întâi pe Instagram și apoi pe Youtube. Conținutul său se bazează pe sfaturi despre machiaj și este foarte viral pe internet.

ADVERTISEMENT

Sydney Morgan a început să posteze în perioada pandemiei, în 2020, dar popularitatea nu s-a ivit din start, ci odată cu apariția a ceea ce numește ”Shorts”, adică filmulețe de doar câteva secunde, prin care să fie atrasă atenția utilizatorilor.

Tânăra a crescut și datorită faptului că a învățat din modul cum lucrează alți youtuberi. În ziua când s-a lansat funcția ”Shorts”, Sydney a publicat un video în care arăta un look inspirat din emoji-uri. În jur de 30 de milioane de vizualizări a avut la acea postare, într-un timp scurt, situație care i-a adus mulți bani în conturi.

ADVERTISEMENT

”Folosesc Shorts ca un instrument pentru a ajunge la un public nou şi pentru a-l arage către conținutul care m-a consacrat”, spune Sydney Morgan, care face acum bani doar din ”Shorts”. Lunar, câștigă aproximativ 20.000 de dolari.

”Fac mai mulți bani într-o lună doar din partajarea veniturilor Shorts de pe YouTube decât pot face pe alte platforme comparabile într-un an”, a mai declarat Sydney Morgan despre activitatea sa din online.

ADVERTISEMENT

Youtube concurează cu Tik-Tok prin funcția ”Shorts”

Zeci de mii de dolari pe lună cheltuie Youtube, pe lună, pentru unii dintre cei mai buni influenceri. Funcția ”Shorts” a fost introdusă de vechea platormă, deținută de Google, cu scopul de a concura cu Tik-Tok.

Mai mult de o pătrime, din cei peste trei milioane de creatori de conținut, din ”Programul de Parteneriat Youtube”, încasează bani din Shorts, potrivit unei statistici. Asta deoarece s-a observat un interes mai ridicat al utilizatorilor pentru vizionarea unor filmulețe mai scurte.

ADVERTISEMENT

”Pentru noi este important să le oferim creatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a ajunge la public, iar urmăritorii sunt interesaţi de videoclipuri scurte, ușor de consumat”, a explicat Amjad Hanif, vicepreședintele Youtube, într-un interviu pentru CNN.

ADVERTISEMENT
Tags: