Life

Câștigă o avere pe lună, deși muncește câteva minute. Care este reţeta succesului și cum te poți ajuta de internet

O tânără câștigă o avere în fiecare lună, deși muncește câteva minute. Rețeta succesului pe internet. Cum să te îmbogățești din online.
06.04.2024 | 18:01
Castiga o avere pe luna desi munceste cateva minute Care este reteta succesului si cum te poti ajuta de internet
Cum să câștigi 20.000 de dolari pe lună, din online. Sursa foto: Profu Online
ADVERTISEMENT

O tânără se bucură de un venit lunar de 20.000 de dolari pe lună din online, deși muncește câteva minute. Ea postează videoclipuri scurte pe Youtube și așa are parte de încasări colosale. Cum poți face și tu la fel?

Cum să câștigi o avere pe lună, din online, muncind doar câteva minute

Sydney Morgan a reușit să devină influencer de succes prin publicarea unor videoclipuri scurte, mai întâi pe Instagram și apoi pe Youtube. Conținutul său se bazează pe sfaturi despre machiaj și este foarte viral pe internet.

ADVERTISEMENT

Sydney Morgan a început să posteze în perioada pandemiei, în 2020, dar popularitatea nu s-a ivit din start, ci odată cu apariția a ceea ce numește ”Shorts”, adică filmulețe de doar câteva secunde, prin care să fie atrasă atenția utilizatorilor.

Tânăra a crescut și datorită faptului că a învățat din modul cum lucrează alți youtuberi. În ziua când s-a lansat funcția ”Shorts”, Sydney a publicat un video în care arăta un look inspirat din emoji-uri. În jur de 30 de milioane de vizualizări a avut la acea postare, într-un timp scurt, situație care i-a adus mulți bani în conturi.

ADVERTISEMENT

”Folosesc Shorts ca un instrument pentru a ajunge la un public nou şi pentru a-l arage către conținutul care m-a consacrat”, spune Sydney Morgan, care face acum bani doar din ”Shorts”. Lunar, câștigă aproximativ 20.000 de dolari.

”Fac mai mulți bani într-o lună doar din partajarea veniturilor Shorts de pe YouTube decât pot face pe alte platforme comparabile într-un an”, a mai declarat Sydney Morgan despre activitatea sa din online.

ADVERTISEMENT

Youtube concurează cu Tik-Tok prin funcția ”Shorts”

Zeci de mii de dolari pe lună cheltuie Youtube, pe lună, pentru unii dintre cei mai buni influenceri. Funcția ”Shorts” a fost introdusă de vechea platormă, deținută de Google, cu scopul de a concura cu Tik-Tok.

Mai mult de o pătrime, din cei peste trei milioane de creatori de conținut, din ”Programul de Parteneriat Youtube”, încasează bani din Shorts, potrivit unei statistici. Asta deoarece s-a observat un interes mai ridicat al utilizatorilor pentru vizionarea unor filmulețe mai scurte.

ADVERTISEMENT

”Pentru noi este important să le oferim creatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a ajunge la public, iar urmăritorii sunt interesaţi de videoclipuri scurte, ușor de consumat”, a explicat Amjad Hanif, vicepreședintele Youtube, într-un interviu pentru CNN.

ADVERTISEMENT
Tags:
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Un nou sistem de siguranță pentru mașini. Va deveni obligatoriu în iulie
Un nou sistem de siguranță pentru mașini. Va deveni obligatoriu în iulie
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil