Life

Câștigătoarea Chefi la Cuțite a semnat cu Kanal D! Va merge pe Insula de 1 milion

O câștigătoare de la Chefi la Cuțite a semnat cu Kanal D. Va merge la emisiunea Insula de 1 milion care se va difuza pe postul turcesc.
12.03.2024 | 00:11
Castigatoarea Chefi la Cutite a semnat cu Kanal D Va merge pe Insula de 1 milion
Despre ce concurentă este vorba. Sursa foto: Antena 1, facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O câștigătoare de la Chefi la Cuțite va participa la emisiunea Insula de 1 milion, care se va transmite pe Kanal D, din 16 martie. Concurenta a lăsat bucătăria și șorțul de gospodină în favoarea junglei din Republica Dominicană, aici unde vor avea loc filmările noului proiect.

Ce câștigătoare de la Chefi la Cuțite va participa la Insula de 1 milion

Vă mai aduceți aminte de Florica Boboi de la Chefi la Cuțite? Cea care în 2022 a ridicat trofeul sezonului cu numărul 10 și a mers acasă cu suma de 30.000 de lei. De data aceasta va lupta pentru o sumă și mai mare.

ADVERTISEMENT

Florica Boboi a anunțat pe contul său de Instagram că se va număra printre cei 50 de participanți ai show-ului de peste Ocean. Va trebui să facă față condițiilor din junglă, temperaturilor caniculare sau foarte reci, dar mai ales probelor dificile.

Insula de 1 milion, care va fi moderată de Cosmin Cernat, fostul prezentator al formatului Exatlon, difuzat tot pe Kanal D, sau al vechii emisiuni de pe TVR, Ploaia de stele, are cel mai mare premiu pus vreodată în joc de un concurs televizat, 1.000.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cine este Florica Boboi

Totuși, cine este Florica Boboi? Până să ajungă celebră, câștigătoarea de la Chefi la Cuțite și viitoare concurentă la Insula de 1 milion a trecut prin multe dificultăți. Aflați mai întâi de toate că este născută în 1984 și că s-a născut în Negrești, Oaș.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florica Boboi (Floricutza Events) (@chef_floricutza)

 

De când era doar un copil Florica Boboi și-a exprimat pasiunea pentru bucătărie, dar nu se gândea vreodată că va reuși să fie bucătar apreciat în capitala Franței, Paris. Dincolo de asta, este căsătorită și are două fiice.

ADVERTISEMENT

Una dintre fiicele Floricăi este un adult responsabil, căci are 22 de ani, iar cealaltă are doar 3 ani. De 12 ani locuiește în Paris cu familia sa și, chiar dacă stă departe de România, nu uită să mai treacă prin meleagurile natale când timpul îi permite.

De altfel, până să ajungă în Franța, a lucrat cu soțul său în Austria, în domeniul agriculturii. Ambii au muncit din greu pentru a aduna un ban pentru scopul lor în viață. Mai târziu, din cauza volumului de muncă prea mare, au decis să plece în Italia.

ADVERTISEMENT

În Italia, Florica Boboi a lucrat o bună perioadă la curățenie, mai apoi la spălat vase și de aici a pornit drumul ei către bucătărie. A făcut o școală de bucătari în Torino pentru a se specializa, dar nu s-a angajat din start pe un astfel de rol.

La un moment dat, i s-a ivit un loc de muncă în Franța. Aici, a început prin a lucra tot în curățenie, din cauză că nu știa limba, dar mai târziu a reușit să-și găsească un post de bucătar și așa viața i s-a schimbat radical.

ADVERTISEMENT