Life

Ce s-a ales de Florica Boboi, câștigătoarea de la Chefi! E în culmea fericirii

Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite 10 își îndeplinește un mare vis! FANATIK a aflat ce s-a ales de cunoscuta sătmăreancă!
12.09.2023 | 18:30
Ce sa ales de Florica Boboi castigatoarea de la Chefi E in culmea fericirii
Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 10. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 10, a făcut câteva dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK despre cum i s-a schimbat viața de când a apărut în show-ul de la Antena 1!

Ce s-a ales de Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 10

Florica din Satu Mare, dar stabilită la Paris, a devenit a doua femeie care a câștigat competiția culinară, făcând parte din echipa lui Sorin Bontea. Provocarea de a apărea la televizor, exersându-și pasiunea în fața a milioane de telespectatori a fost una uriașă pentru ea. Și astăzi își amintește cu emoție cum a fost pentru ea să pășească în fața celor trei chefi.

ADVERTISEMENT

Cu unul dintre bucătari, Cătălin Scărlătescu, a păstrat legătura, ba chiar au participat împreună la câteva evenimente unde au gătit. Deși nu a făcut parte din echipa lui Scărlă, căci a avut de ales între el și Bontea, respectul și admirația au dăinuit.

„Eu m-am înscris la Chefi la cuțite cu gândul că nu o să mă cheme nimeni. Mi-am și zis: `Vezi-ți de treabă, nu te sună nimeni`! Când am fost sunată, eram așa de fericită! Îmi era frică să gândesc așa departe, la marele premiu! Ca să devii concurent, chiar trebuie să ai habar de gătit și să știi să lucrezi în echipă.

ADVERTISEMENT

Nu pot descrie emoțiile pe care le-am avut odată ajunsă acolo, pe platou. Parcă visam! Îmi era frică de absolut tot. De jurizare, de faptul că poate nu le place ce gătesc. Aveam multe temeri. Sincer, culinar nu îmi era frică de faptul că o să greșesc. Zic asta fiindcă am mai făcut de o mie de ori preparatul respectiv”, și-a amintit Florica Boboi emoțiile pe care le-a trăit la Chefi la cuțite, în confesiunea făcută pentru FANATIK.

„Pasiunea de a găti am descoperit-o în timp ce făceam curățenie”

Florica sau Floricutza cum îi spun apropiații a descoperit pasiunea pentru gătit într-un mod cu totul neașteptat. „Pasiunea mea de a găti am descoperit-o în timp ce făceam curățenie la un restaurant din Italia. În gândul meu îmi ziceam da oare de ce nu aș putea? Din preparatele pe care le făceam cel mai des la început erau pastele, pastele în tot felul de combinații”, ne-a mai spus Florica Boboi.

ADVERTISEMENT

Florica Boboi de la Chefi la cuțite ne-a mai spus și de ce crede că femeile nu au câștigat la fel de des concursul de la Antenă precum bărbații. În opinia ei, domnii care s-au prezentat în fața juriului au avut ceva mai mult curaj decât reprezentantele sexului frumos. Lucrurile au început să se schimbe, după cum se știe, căci ultimele trei ediții difuzate de post au fost adjudecate de femei: Narcisa Bîrjaru, Florica Boboi și Nina Hariton.

Florica, despre Scărlătescu și Oxi, cu care nu s-a avut la inimă: „A fost un episod neplăcut”

Cât despre Cătălin Scărlătescu, în echipa căruia era să ajungă, Florica a avut numai cuvinte de laudă. „Am rămas în relații bune cu chef Cătălin Scărlătescu. E un om de milioane! Am fost la festivaluri cu el, e un om extraordinar.

ADVERTISEMENT

Ceea ce nu văd oamenii din afara emisiunii este că el e un om foarte bun, cu o inimă mare și pregătit oricând să îți vină în ajutor. Îl ador, pur și simplu”, ne-a transmis Floricutza.

Florica ne-a spus câte ceva și despre animozitățile care au avut loc în competiție între ea și Oxi. Show-ul nu a fost doar unul cu lapte și miere. Ei bine, câștigătoarea sezonului 10 ne-a spus că nu a mai păstrat legătura cu ea.

„Nu am mai vorbit cu Oxi. Nu o judec. Sunt sigură că a fost un episod neplăcut și pentru ea. Cred că i-a părut rău. Personal, eu nu am nimic cu ea”, ne-a zis chef Boboi.

Ce s-a ales, însă, de Florica Boboi după experiența minunată de la Chefi la cuțite pe care ne-a descris-o în rândurile de mai sus? Dincolo de festivalurile unde a gătit live alături de Cătălin Scărlătescu, sătmăreanca adoptată de Franța a făcut pregătiri intense pentru ceva la care visa de mult.

Pe parcursul show-ului de la Antena 1, Florica Boboi a spus că își dorea să își deschidă un restaurant în România. Ei bine, visul ei e în același stadiu, legat de țara noastră, doar că, atenție, se împlinește la mare distanță!

Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite își deschide restaurant pe 24 septembrie 2023, la Paris!

„Visul meu de a-mi deschide un restaurant în România este același. Visul acesta rămâne în picioare, doar că acum îmi voi deschide aici, la Paris, un restaurant! Pe 24 septembrie 2023 este marea inaugurare”, este anunțul-surpriză făcut de Florica Boboi, în exclusivitate pentru FANATIK.

Legat de experiența ei culinară de la Paris, Florica ne-a spus care e diferența majoră între cum gătesc românii față de francezi: „Francezii gătesc mult mai echilibrat, ceea ce nouă ne cam lipsește”.

În încheiere, Florica Boboi ne-a dezvăluit și care e rețeta pe care a preparat-o cel mai recent (n. red.: la ora la care FANATIK i-a luat interviul, desigur): „Cea mai recentă rețetă, pe care o ador, este cea de mușchiuleț de porc învelit în crustă de verdețuri cu sos, piper și piure de țelină cu păstârnac”.

ADVERTISEMENT