Life

Câștigătorii Mireasa, sezonul 7, aleși cu scandal! Ce se întâmplă cu voturile

Câștigătorii Mireasa, sezonul 7, vor fi aleși într-un mod diferit față de celelalte ediții. Simona Gherghe a făcut marele anunț!
07.07.2023 | 12:30
Castigatorii Mireasa sezonul 7 alesi cu scandal Ce se intampla cu voturile
Câștigătorii Mireasa vor fi anunțați luni, 10 iulie 2023. Foto: Antena 1/ Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Câștigătorii Mireasa sunt aleși în marea finală de luni, 10 iulie 2023, în direct, la Antena 1. Față de celelalte sezoane, în actuala ediție există o noutate cu privire la felul în care se va decide cine merită să primească marele premiu.

Câștigătorii Mireasa, aleși prin trei metode. Anunțul Simonei Gherghe i-a pus pe jar pe telespectatori

Simona Gherghe a făcut un anunț care a trezit câteva semne de întrebare din partea telespectatorilor. În finala acestui sezon, procentul pentru câștigătorii Mireasa va fi calculat diferit, anunță Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

Pagina de Instagram care i-a acuzat pe producătorii de la Antena 1 că nu sunt transparenți privind votările atrage acum atenția asupra unui anunț pe care Simona Gherghe l-a făcut în cadrul emisiunii. E vorba despre o veste care nu a fost lămurită până la capăt.

Fanii show-ului se tem acum că preferații lor ar putea să piardă din cauza sistemului prin care vor fi ales câștigătorii. Mirii sezonului pot fi aleși în trei feluri: vot prin SMS, vor pe aplicația Antena 1 și pe site-ul mireasa.a1.ro.

ADVERTISEMENT

Dacă până aici lucrurile au fost destul de clare pentru telespectatori, fanii emisiunii au devenit confuzi când Simona Gherghe a spus că se va crea un anumit procent, un fel de medie din cele trei platforme.

Viperele Vesele trag un semnal de alarmă cu privire la alegerea câștigătorilor Mireasa

„În ultimele zile, Simona Gherghe a prezentat modalitățile de votare pentru această finală. A insistat pentru a se vota prin cele 3 modalități, gratuit pe platforma Mireasa și aplicația Antena 1 și prin sms la 1272, “altfel puteți pierde”, spunea moderatoarea.  Afirmațiile au fost repetate și pot fi privite ca acte pregătitoare/preparatorii, în vederea săvârsirii infracțiunii de înșelăciune.

ADVERTISEMENT

A insistat Simona Gherghe să spună publicului că premiul se va acorda după ce “se va face un procent” . De asemenea, a zis că “se va face o medie între cele 3 platforme”.

Începând de luni, 3 iulie, se votează pentru această finală care va avea loc în data de 10 iulie. A rămas un total mister pentru public ce fel de medie se va utiliza. Va fi o medie aritmetică sau ponderată?  Care este “procentul”, care este ponderea fiecărui sistem de votare? De ce, nici până la această oră, publicul nu a fost informat? Doar pregătirea săvârșirii infracțiunii de înșelăciune poate justifica această secretomanie. Este o lipsă totală de transparență”, notează Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a insistat ca telespectatorii să voteze pe toate platformele pentru a desemna câștigătorii Mireasa

În două ediții la rând, Simona Gherghe i-a avertizat, într-adevăr pe fanii reality-show-ului că dacă votează doar prin SMS sau doar pe o singură platformă, preferații lor ar putea pierde.

„E important să tot repet ca să știți exact că puteți pierde dacă votați doar pe o platformă sau doar pe două. Dacă se face o medie… Dacă apar mai multe voturi pe aplicație, dar nu e pe platforma Mireasa.a1.ro sau nu e pe SMS… Na, degeaba cântărești aici dacă aici nu e. Deci, așadar, se face o medie”, a ținut să precizeze Simona Gherghe, fanii fiind ușor debusolați.

Internauții au reacționat imediat la anunțul făcut de prezentatoarea concursului matrimonial despre cum se aleg câștigătorii Mireasa. Fanii show-ului și-au exprimat nemulțumirile în mediul online. Susținătorii cuplului Maria și Antonio, de pildă, susțin că au fost deja stabiliți câștigătorii Mireasa. Aceștia cred că producătorii ar dori cu orice preț să îi scoată în față, în marea finală, pe locul întâi pe controversații Hatice și Mihai.

„Ei inventează tot felul de metode pentru a justifica acordarea premiului cocalarilor, amazoanelor (cu care au negociat). Sunt speriați fiind de susținerea masivă a cuplului Antonio și Maria”, scrie un fan Mireasa.

 

ADVERTISEMENT