Life

Anca Dinicu spune totul despre plecarea de la Antena 1 la Pro Tv: „Îmi priește”

Anca Dinicu vorbește despre noile sale proiecte. Cum a fost trecerea de la Antena 1 la Pro Tv pentru ea, dar și cine a ajutat-o cel mai mult în carieră.
30.06.2023 | 17:30
Anca Dinicu spune totul despre plecarea de la Antena 1 la Pro Tv Imi prieste
Anca Dinicu-plecarea de la Antena 1 la Pro Tv si oamenii care au ajutat-o in cariera. Ce proiecte mai are
ADVERTISEMENT

Anca Dinicu a plecat recent de la Antena 1 la Pro Tv. Vedeta a semnat în urmă cu ceva vreme cu postul din Pache Protopopescu, aici unde are mai multe proiecte. O interpretează pe Gicuța în serialul fenomen de la PRO Tv, Vlad. Mai nou însă, a început filmările pentru un nou proiect. Anca Dinicu a vorbit despre schimbările din viața sa profesională.

Anca Dinicu spune totul despre plecarea de la Antena 1 la Pro Tv

Anca Dinicu este una dintre cele mai talentate actrițe ale tinerei generații. S-a făcut remarcată după ce a colaborat cu Mihai Bendeac în serialul „Băieți de oraș”, acolo unde a dat naștere unui personaj emblematic: Gina Felea. După o lungă colaborare cu Antena 1, Anca Dinicu a semnat cu Pro Tv. Vedeta a vorbit despre schimbare, dar și despre proiectele pe care le are în desfășurare.

ADVERTISEMENT

„Îmi priește schimbarea (n.r plecarea de la Antena 1 la Pro Tv). Întotdeauna am crezut în schimbări, în ceva nou, în lucruri pe care să le lași deoparte dacă nu mai sunt pentru tine. Atunci când intri cu inima deschisă într-un proiect nu are cum să nu iasă bine”, a spus actrița pentru FANATIK.

Actrița din serialul „Vlad” a spus că noile proiecte i-au întrecut pe deplin așteptările. Anca Dinicu filmează intens și la noua emisiune, Săriți de pe fix,  prezentată de Cabral. Actrița îi are colegi pe Anisia Gafton, Alex Bogdan, Emily Burghelea și mulți alții.

ADVERTISEMENT

„Oamenii nu trebuie să se aștepte la nimic. Atunci când ai așteptări mari, ești dezamăgit. Dar în noua emisiune, garantez că nu ai cum să nu râzi, să nu te binedispui pentru o întreagă săptămână.

Este cel mai wow show la care am participat până acum. Este plin de surprize, și pentru mine a fost la fel. M-am văzut pusă în fața faptului împlinit. Nu știam ce probe sunt. Mi-a ridicat sufletul la cer de câteva ori, am fost încântată și de invitați și de echipa mea de la canapea.

ADVERTISEMENT

Ne-am înțeles foarte bine și, după părerea mea, am făcut o figură bună aici, cu toții. Am realizat că atunci când râd este clar că iese ceva bine”, a mai dezvăluit Anca pentru FANATIK.

Care a fost cea mai mare temere a actriței: „Nu mă vedeam în stare fizic să reușesc”

Anca Dinicu a avut câteva probleme de sănătate în trecut. Șatena a suferit patru intervenții chirurgicale la genunchi. Cea mai recentă operație a făcut-o acum șase luni, așa că una dintre temerile actriței a fost să nu se accidenteze la filmări.

ADVERTISEMENT

„Foarte frică mi-a fost de planul înclinat pentru că nu mă vedeam în stare fizic să reușesc să-mi țin echilibrul. Mi-a fost teamă și de proba cu ridicatul la înălțime, a fost un pic traumatizant, recunosc. Acum nu mai am teama asta, deci ceva bun tot s-a întâmplat.

Principala teamă a mea a fost din cauza intervenției suferite la genunchi. Încă nu mi-am terminat recuperarea, dar nu mi s-a întâmplat niciun accident și totul a decurs bine. Și colegii m-au protejat și au avut grijă de mine de fiecare dată.

Au fost multe zile în care într-adevăr am obosit sau poate că nu mai aveam aceeași energie, dar la finalul zilei am fost cu toții mulțumiți. Ne-am bucurat de experiența asta și sper ca și telespectatorii să se bucure de ea”, a mai spus actrița pentru FANATIK.

 Anca Dinicu, despre filmările de la Pro TV: „Fac urât la oboseală în general”

„Filmam zece ore pe zi la emisiune la început, acum filmăm undeva pe la opt ore. M-am obișnuit, dar la început mi-a fost greu cu trezitul de dimineață.  Am problema asta cu trezitul dintotdeauna, dar m-am obișnuit într-un final, am intrat în ritm.

În general fac foarte urât la oboseală, dar am învățat să mă abțin și să mă controlez. Când îți este somn, da, este normal să fii mai nervos, te simți inconfortabil. Încerc să nu mi se vadă pe față când obosesc. Fetele de la make-up și de la păr sunt foarte drăguțe și atente și ne fac să arătăm bine chiar dacă pe fața noastră se așterne obseala”, a mai spus Anca Dinicu pentru FANATIK.

Cine a ajutat-o cel mai mult în carieră pe fosta colegă a lui Mihai Bendeac: „Contextele au fost favorabile”

Este una dintre cele mai talentate actrițe ale tinerei generații și s-a făcut remarcată cu fiecare rol jucat. Și producătorii de la Netflix au cooptat-o într-un serial pe fosta colegă a lui Mihai Bendeac. Actrița în vârstă de 32 de ani visa să ajungă aici și este recunoscătoare pentru tot.

„Toți oamenii care au fost alături de mine m-au ajutat în carieră. Aici mă refer la profesori, colegii cu care am lucrat de-a lungul timpului, regizori. Toate contextele au fost favorabile, nu pot să nominalizez doar o persoană”, a mai spus actrița.

Pe lângă emisiunea de la Pro Tv, Anca Dinicu are multe spectacole pe scenele teatrului românesc. Talentata actriță nu duce lipsă de oferte și spune că pregătește noi surprize din toamnă.

„Pe scena teatrului activez în continuare. Mă puteți vedea în piese precum `Desculț în parc`, `Coaste din viața lui Adam` și vă pregătesc ceva noi din toamnă.Nu dau multe detalii despre proiectele pe care le voi avea. Atunci când spun lucrurile înainte, am impresia că nu se vor mai întâmpla. Asta este o superstiție de-ale mele. Am probat-o și dacă spun de dinainte nu se mai întâmplă.

Înainte de a intra pe scenă nu am superstiții. Trebuie doar să fiu odihnită, cu creierii la mine și cam atât. Să nu pierd noaptea de dinainte, asta mă ajută cel mai mult pe scenă”, a concluzionat Anca Dinicu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT