Life

Cât a ajuns să coste o merdenea în Aeroportul Otopeni. Pofticioșii trebuie să bage mâna adânc în buzunar

Cât trebuie să plătești pentru o merdenea în Aeroportul Otopeni din București. Prețul îi nemulțumește pe mulți pasageri.
22.04.2024 | 15:21
Cat a ajuns sa coste o merdenea in Aeroportul Otopeni Pofticiosii trebuie sa bage mana adanc in buzunar
Cât plătești, în 2024, pe o simplă merdenea în Aeroportul Otopeni. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Cine credea că la restaurantele din centrul Capitalei sau la cele de pe malul Lacului Herăstrău mâncarea este scumpă, s-a înșelat. De departe, cele mai piperate prețuri sunt în Aeroportul Otopeni. Aici, prețul unei merdenele sau al unui sandviș este mai mare și decât al unui singur fel de mâncare de alte restaurante.

Aeroportul Otopeni din București are prețuri exagerate la mâncare

Aeroportul Otopeni deține supremația atunci când vine vorba de prețuri mari. Diversele covrigării sau restaurantele deschise în aeroport au prețuri greu de egalat. Aici, pentru un simplu sandviș sau o merdenea, trebuie să scoți bani mulți din buzunar.

ADVERTISEMENT

De cum ai trecut de check-in, magazinele te îmbie cu fel de fel de preparate. De la produse de patiserie, la pizza sau mâncăruri tradiționale, toate le fac cu ochiul pasagerilor pregătiți de îmbarcare.

Oricât de pofticioase ar fi unele persoane, prețul le face să se gândească de două ori înainte de a cumpăra anumite produse. Ciudat sau nu, de multe ori, un sandviș poate costa cât un bilet dus către o anumită destinație apropiată de România.

ADVERTISEMENT

În online, de multe ori, s-au viralizat diverse videoclipuri în care românii își manifestau uimirea față de prețurile din Aeroportul Otopeni. În ciuda faptului că unele unități comerciale sunt prezente la tot pasul prin București, nicio locație nu se compară la preț cu cele din aeroport.

Cât costă, în 2024, o merdenea în Aeroportul Otopeni

Clasicele merdenele cu care mulți români își potolesc foamea de dimineață costă, în general, 5-6 lei. În schimb, cine alege să le cumpere din Aeroportul Otopeni, ajunge să plătească 20 de lei pentru o singură bucată.

ADVERTISEMENT

Nu doar merdenelele sunt exagerate la preț. În Capitală, multe patiserii și covrigării comercializează sandvișuri. În funcție de tipul lor, prețul variază și poate ajunge până la maxim 15 lei. În schimb, în Aeroportul Otopeni, sandvișurile costă 55 de lei.

Nu doar produsele de patiserie sunt scumpe, ci și deserturile sau salatele. Prețurile lor variază între 29 și 55 de lei. Cine optează pentru o cafea sau pentru o sticlă de apă, mai scoate din buzunar 15-20 de lei.

ADVERTISEMENT

Românii sunt nemulțumiți și și-au exprimat frustrările în online. Prețurile din Aeroportul Otopeni sunt exagerate, mai ales, având în vedere veniturile multora.

Însă, nemulțumirile lor nu schimbă cu nimic prețurile. În continuare, Aeroportul Otopeni are unele dintre cele mai ridicate prețuri, iar asta îi face pe mulți să evite zona cu mâncăruri, indiferent de cât de mult le-ar face cu ochiul anumite preparate.

ADVERTISEMENT