Life

Wizz Air reia zborurile din România spre o destinație turistică populară. Biletele se vor vinde ca pâinea caldă

Wizz Air reia zborurile din România spre o destinație turistică populară. Biletele se vor vinde ca pâinea caldă, având în vedere prețurile promise.
02.04.2024 | 17:48
Wizz Air reia zborurile din Romania spre o destinatie turistica populara Biletele se vor vinde ca painea calda
Wizz Air reia zborurile din România spre o destinație turistică populară. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Wizz Air reia zborurile din România spre o destinație turistică populară. O mulțime de români vor profita cel mai probabil de următoarele oferte, iar biletele se vor vinde ca pâinea caldă.

Wizz Air reia zborurile din România spre o destinație turistică populară

Vești bune pentru clienții Wizz Air. Compania aeriană reia zborurile către o destinație turistică populară. Cu siguranță biletele se vor vinde rapid, având în vedere că o mulțime de persoane își doresc probabil să ajungă aici.

ADVERTISEMENT

Wizz Air anunță că va zbura de la București spre Salzburg. Conform companiei, acest lucru va facilita într-o oarecare măsură conectivitatea între România şi Austria.

Menționăm faptul că ruta a fost relansată. Iar odată cu acest lucru, Wizz Air a mai anunțat și că va continua să își extindă rețeaua, astfel încât pasagerii să poată să ajungă în numeroase destinații interesante.

ADVERTISEMENT

Totodată, compania aeriană le-a mai promis pasagerilor o experiență de înaltă calitate la bordul aeronavelor sale. Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a vorbit la rândul său despre relansarea rutei București-Salzburg.

Potrivit acesteia, românii vor avea șansa să exploreze acest oraș bogat din punct de vedere cultural, la tarife cât se poate de accesibile. Totodată, Valeria Bragarenco subliniază faptul că vor exista mai multe opțiuni de călătorie la prețuri rezonabile.

ADVERTISEMENT

Ce poți să faci în Salzburg

“Suntem încântaţi să relansăm ruta noastră din Bucureşti către Salzburg, oferind călătorilor români posibilitatea de a explora acest oraş istoric, bogat din punct de vedere cultural, la tarife imbatabile.

Farmecul nemuritor al Salzburgului şi angajamentul Wizz Air de a oferi opţiuni de călătorie la preţuri accesibile se aliniază perfect şi aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii la bord, în călătoria lor pentru a descoperi magia Salzburgului“, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

ADVERTISEMENT

Și cel mai probabil biletele se vor vinde ca pâinea caldă. Salzburg este un loc unde oricine trebuie să ajungă măcar o dată. Acesta se află în apropierea Alpilor austrieci, iar peisajele sunt unele parcă rupte dintr-un basm.

Totodată, există o mulțime de obiective turistice în zonă. De la locul unde s-a născut Mozart, până la Cetatea Hohensalzburg, Palatul Mirabell şi captivanta Catedrală din Salzburg.

Orașul are de asemenea, numeroase festivaluri de muzică desfășurate în marea majoritate a timpului. Turiștii se mai bucură de asemenea și de preparate culinare delicioase, care merită de asemenea încercate.

ADVERTISEMENT