News

Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Vama Veche de 1 mai. Prețurile nu-i țin deloc departe pe turiști

Vacanța de 1 Mai se apropie cu pași repezi, iar oamenii sunt așteptați la malul mării în Vama Veche. Ce oferte au pus la dispoziție proprietarii
21.04.2024 | 11:59
Cat a ajuns sa coste o noapte de cazare in Vama Veche de 1 mai Preturile nui tin deloc departe pe turisti
Pregătiri în Vama Veche pentru 1 Mai. Se anunță ocupație totală, iar prețurile pentru o noapte de cazare nu sunt deloc mici. Sursa foto: Colaj Fanatik / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cu doar câteva zile rămase până la minivacanța de 1 Mai, activitățile de pregătire pentru petrecerile obișnuite de debut ale sezonului estival sunt în toi, mai ales în stațiunea Vama Veche.

Cât costă o noapte de cazare în vama veche

Stațiunea este recunoscută ca un loc preferat de tinerii în căutare de distracție, iar proprietarii localurilor și pensiunilor din zonă sunt în plină agitație pentru a se pregăti pentru valul iminent de turiști.

ADVERTISEMENT

În prezent, Vama Veche emană o liniște aparentă, dar în curând va fi invadată de vizitatorii care doresc să experimenteze senzația libertății și să se bucure de sezonul estival.

Mii de turiști sunt așteptați să sosească aici pentru a-și petrece zilele libere din minivacanță. Proprietarii de pensiuni se străduiesc la maxim pentru a se asigura că sunt pregătiți să primească oaspeții.

ADVERTISEMENT

Gradul de ocupare este deja la cote maxime, cu cel mai mare aglomerat începând de la data de 26 aprilie. În Vama Veche, gradul de ocupare a atins deja cote de peste 90% și chiar 100% în unele locuri, cu rezervările închise pentru cele mai căutate locații încă din luna februarie, a spus pentru Observator Adrian Voican, agent de turism.

10 mii de turiști sunt așteptați în Vama Veche de 1 Mai

Chiar dacă vremea poate părea neprietenoasă acum, weekend-ul următor aduce cu sine și soarele, odată cu primii turiști care sosesc. Terenul petrecerilor își va deschide porțile pe 26 aprilie, iar Vama Veche va fi epicentrul distracției. Aproximativ 10.000 de turiști sunt așteptați în stațiune.

ADVERTISEMENT

„Suntem pregătiţi de 1 mai, aşteptăm cu drag clienţii să vină. Preţurile sunt foarte ok. Un burger, o garnitură lângă. În jur de 50 de lei de persoană”, a spus pentru Observator Adrian Ioniţă, manager restaurant.

Pentru cei care nu au încă o cameră rezervată, există opțiunea de a sta în corturi, tradiționalul mod de a petrece direct pe plajă. Prețurile pentru un sejur de 3 nopți încep de la 1.494 lei/cameră la hoteluri de 3 stele și ajung până la 2.057 lei/cameră la hoteluri de 4 stele.

ADVERTISEMENT

În plus, pentru minivacanța prelungită sunt planificate mai multe evenimente care se vor desfășura pe parcursul mai multor zile, iar turiștii se pot bucura de ele pe lângă activitățile obișnuite.

ADVERTISEMENT