Life

Stațiunea balneară care atrage turiștii ca un magnet de 1 Mai. Se fac rezervări pe bandă rulantă și a ajuns mai celebră decât Mamaia

Stațiunea balneară la mare căutare în vacanța de 1 mai. Locurile se ocupă imediat și a devenit mai cunoscută decât Mamaia.
20.04.2024 | 13:24
Statiunea balneara care atrage turistii ca un magnet de 1 Mai Se fac rezervari pe banda rulanta si a ajuns mai celebra decat Mamaia
Stațiunea balneară la mare căutare în vacanța de 1 mai. Locurile se ocupă imediat și a devenit mai cunoscută decât Mamaia. Sursa foto: romania.directbooking.ro
ADVERTISEMENT

Stațiunea balneară care atrage turiștii ca un magnet de 1 Mai. Se fac rezervări pe bandă rulantă și a ajuns mai celebră decât Mamaia, de pe litoralul românesc, care are un farmec aparte, deși are prețuri foarte piperate.

Stațiunea balneară la mare căutare în vacanța de 1 mai. Locurile se ocupă imediat și a devenit mai cunoscută decât Mamaia

Stațiunea balneară la mare căutare în vacanța de 1 mai. Locurile se ocupă imediat și a devenit mai cunoscută decât Mamaia. Care este motivul pentru care turiștii români își îndreaptă atenția spre această destinație.

ADVERTISEMENT

La o distanță de aproximativ 6 kilometri de Oradea se află cea mai mare stațiune cu funcționare permanentă din România. Temperatura apelor termale este între 20-49 grade Celsius, ceea ce o face foarte atractivă.

E posibil ca anul acesta să depășească numărul celor care merg pe litoralul pentru că un mare festival și-a schimbat data. Beach please nu se mai desfășoară la început de sezon estival, ci în perioada 10-14 iulie 2024. Festivalul este înlocuit de Sunwave.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, stațiunea Felix este cea mai vândută din țară. Dezvăluirea a fost făcută de vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Adrian Voican, următoarele destinații alese de români fiind Mamaia şi Călimăneşti – Căciulata.

„Preţul mediu al biletelor rezervate de 1 Mai a crescut cam cu 20%. Preţurile variază de la 300 – 400 de lei, să zicem 500 de lei, pentru un sejur simplu în mai multe staţiuni, cu cazare şi eventual cu mic dejun.

ADVERTISEMENT

Poate să ajungă până la 3.000 – 4.000 de lei dacă este cu mese festive, cu evenimente, cu cazare de calitate la patru sau cinci stele”, a declarat în urmă cu puțin timp Adrian Voican, conform Antena 3 CNN.

Băile Felix, o stațiune de mare interes pentru turiști

Băile Felix este o stațiune de mare interes pentru turiști. Destinația este căutată în număr foarte mare de români, dar și de oamenii care vin în țara noastră. Se află pe raza comunei Sinmartin din județul Bihor, aproape de Oradea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, e la o distanță de 20 kilometri de punctul de acces în spațiul schengen, Vama Borș și la circa 75 de kilometri de Hajduszoboszlo din Ungaria. Zona de câmpie este una cu aer curat și cu un climat continental moderat de șes.

E la o altitudine de aproximativ 150 de metri, fiind la dispoziția turiștilor pe toată perioada anului. Stațiunea Băile Felix oferă condiții de recuperare, relaxare și odihnă. Bazele de tratament cu băi termale sunt numeroase și pentru toate buzunarele.

ADVERTISEMENT