Life

Cât a ajuns să coste un sejur pe Valea Prahovei în minivacanța de Paște. Câți bani au de scos românii din buzunar pentru trei nopți de cazare

Cât a ajuns să coste un sejur pe Valea Prahovei în minivacanța de Paște? Iată cât au de scos românii din buzunar pentru trei nopți de cazare.
17.04.2024 | 17:51
Cat a ajuns sa coste un sejur pe Valea Prahovei in minivacanta de Paste Cati bani au de scos romanii din buzunar pentru trei nopti de cazare
Cât a ajuns să coste un sejur pe Valea Prahovei în minivacanța de Paște. Sursă foto: Pinterest, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât a ajuns să coste un sejur pe Valea Prahovei în minivacanța de Paște? Se apropie 1 mai, dar și Paștele, astfel că românii se gândesc deja unde să petreacă zilele libere pe care le au.

Cât a ajuns să coste un sejur pe Valea Prahovei în minivacanța de Paște

Anul acesta, românii se bucură de o minivacanță de Paște. Și din fericire, avem de unde alege dacă vrem să plecăm departe de casă. Pe litoralul românesc s-au făcut deja o mulțime de rezervări, în special în Mamaia și în Vama Veche.

ADVERTISEMENT

Iubitorii de munte însă a șansa să se bucure și ei de o experiență plăcută. Cât a ajuns să coste un sejur pe Valea Prahovei în minivacanța de Paște? Cei care vor aer curat și un peisaj sublim pot opta pentru câteva nopți în zonă.

Și totuși la ce sume de bani ajungem? O mulțime de hoteluri, dar și pensiuni au ieșit la înaintare cu numeroase oferte. Astfel, persoanele care optează pentru un sejur de 3 nopți se bucură de prețuri avantajoase.

ADVERTISEMENT

Și totuși cât a ajuns să coste un sejur pe Valea Prahovei? Depinde, evident, de preferințe, dar și de perioadă. Astfel, la un hotel de 4 stele, un sejur de 3 nopți în perioada 29 aprilie – 3 mai, costă 189 de euro de persoană.

Câți bani au de scos românii din buzunar pentru trei nopți de cazare

Asta înseamnă în jur de 950 de lei de persoană. Practic un cuplu ajunge să plătească mai puțin de 2.000 de lei pentru un astfel de sejur. Trebuie menționat totuși că în această sumă sunt incluse nu doar serviciile de cazare, ci și micul dejun și prânzul.

ADVERTISEMENT

Totodată, gazdele le promit oaspeților că vor avea și experiența unui ”brunch muncitoresc” de 1 mai. Iar turiștii se mai pot bucura și de un voucher SPA în valoare de 25 de euro, conform ofertei, arată observatornews.ro.

Prețurile sunt însă unele variate și cresc, în funcție de perioadă. Astfel, cei care merg fix înainte de Paște și ratează 1 mai, vor avea de scos mai mulți bani din buzunare. Cât a ajuns să coste un sejur pe Valea Prahovei în minivacanța de Paște?

ADVERTISEMENT

Prețurile sunt ceva mai mari. Aceleași servicii menționate anterior costă, în perioada 3 – 7 mai, 289 de euro de persoană. Vorbim despre un preț cu 100 de euro mai mult, adică în jur de 500 de lei.

Este inclus brunch-ul de Paște, la fel ca și în cazul ofertei anterioare. De asemenea, turiștii se bucură de voucherul SPA, dar și de diferite activități pentru copii. Vorbim însă de o diferență semnificativă de preț.

ADVERTISEMENT