Life

Destinația ieftină adorată de români unde poți merge în vacanță cu bani puțini. Cât costă un sejur de 7 nopți aici

Destinația ieftină adorată de români unde poți merge în vacanță cu bani puțini există într-adevăr. Iar un sejur de 7 nopți e chiar accesibil.
03.04.2024 | 17:12
Destinatia ieftina adorata de romani unde poti merge in vacanta cu bani putini Cat costa un sejur de 7 nopti aici
Destinația ieftină adorată de români unde poți merge în vacanță cu bani puțini. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Știai că poți merge în vacanță cu bani puțini într-o destinație adorată de români? Un sejur de 7 nopți este extrem de accesibil, astfel că cel mai probabil o mulțime de persoane vor profita de această ofertă.

Destinația ieftină adorată de români unde poți merge în vacanță cu bani puțini

Cei mai mulți români deja își fac planuri pentru vacanța de vară. Sunt persoane care și-au făcut rezervări încă de anul trecut, în timp ce altele caută chiar acum. Inclusiv numărul rezervărilor pentru un sejur pe litoralul românesc a înregistrat creșteri semnificative.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, alte persoane aleg să meargă în străinătate. Iar pe lângă Grecia și Turcia, există și alte țări pe care românii le adoră. Exemplu este chiar Cipru, unde găsești plaje fabuloase și peisaje de poveste.

Știai însă că poți merge în vacanță cu bani puțin în Cipru? O agenție de turism a pregătit pachete extrem de tentante. Astfel, te poți bucura de un sejur de 7 nopți la un super preț și poți sta fără griji.

ADVERTISEMENT

Cât costă un sejur de 7 nopți aici

Nu trebuie să îți rezervi singur biletul de avion și nici să cauți cazare. Pachetul este perfect pentru oricine care vrea să meargă în vacanță cu bani puțini, într-un loc cu adevărat spectaculos.

Christian Tour a lansat zboruri directe tip charter către Larnaca, Cipru, începând cu 7 iunie și până în 27 septembrie. Zborurile vor fi operate de AnimaWings cu aeronavele noi ale companiei, A220.

ADVERTISEMENT

Dincolo de zbor, turiștii se pot caza la hoteluri de 4 și 5 stele din Cipru. Cât costă însă pachetul? În jur de 400 de euro ajunge să coste un sejur de 7 nopți în această destinație de vis.

Se pare că interesul românilor pentru acest loc a crescut. Drept urmare, agenția de turism a decis să le ofere celor interesați o experiență cât se poate de plăcută, atât când vine vorba de transport, cât și când vine vorba de cazare.

ADVERTISEMENT

“Anul trecut, anticipând interesul tot mai mare al românilor faţă de această destinaţie de vacanţă atât de populară din zona Mediteranei, numită şi Insula Afroditei, am făcut un mic test, cu câteva grupuri de clienţi.

A fost un succes, astfel că am decis ca, din vara aceasta, să avem curse charter săptămânale către Larnaca. Din toamnă, plănuim chiar curse regulate de linie către Cipru, pentru că şi în zona de business există un mare interes, şi vom opera, prin AnimaWings, trei curse pe săptămână către această destinaţie”, spune Cristian Pandel, CEO & preşedinte Christian Tour.

Iar cei interesați să meargă în vacanță în Cipru cu bani puțini vor avea de unde alege. Turiștii pot opta fie pentru un pachet de vacanță întreg, în care este inclusă și cazarea, fie doar pentru zborurile de tip charter.

ADVERTISEMENT
Tags: