Life

Cât a costat buchetul de mireasă pe care l-a avut Sandra Izbașa. Suma este ireală

Câți bani a putut să dea Sandra Izbașa pe buchetul de mireasă. Puțini oameni din România și-ar putea permite un asemenea lux.
15.08.2023 | 19:37
Cat a costat buchetul de mireasa pe care la avut Sandra Izbasa Suma este ireala
Cât a costat buchetul de mireasă ales de Sandra Izbașa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sandra Izbașa și alesul inimii sale, Răzvan Bănică- nepotul lui Ștefan Bănică, s-a căsătorit cu alesul inimii sale pe data de 30 iulie 2023 și a avut grijă ca totul să fie perfect. Fosta gimnastă a plătit o sumă ireală pentru buchetul de mireasă.

Cât a costat buchetul de mireasă ales de Sandra Izbașa

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit pe data de 30 iulie și au avut o nuntă de basm. Fosta gimnastă și proaspătul său soț i-au avut alături pe cei mai importanți prieteni și familia, dar s-au asigurat că totul este la superlativ.

ADVERTISEMENT

Sandra Izbașa a avut o rochie deosebită, desprinsă parcă din filmele cu prințese, în care a strălucit. Iar buchetul de mireasă nu putea fi lăsat mai prejos. De acesta și de întregul decor floral s-a ocupat Răzvan Babană, fostul concurent de la Chefi la cuțite și Splash, vedete la apă.

Fosta gimnastă a beneficiat de un aranjament deosebit, gândit în mod special pentru o campioană olimpică. Astfel, forma buchetului a fost una rotundă, dar nu este singurul aspect special al acestuia.

ADVERTISEMENT

Pentru că Sandra Izbașa s-a deosebit de alte mirese în acest mod, a și plătit mai mult decât și-ar permite oamenii de rând din România. Mai exact, buchetul său de mireasă a costat nu mai puțin de 800 de euro.

„Am considerat că e singura persoană din România care poate să introducă un nou concept”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.ro, Răzvan Babană a povestit de unde a pornit ideea unei astfel de creații și ce părere a avut Sandra Izbașa atunci când i-a prezentat-o, dar și când a văzut rezultatul final.

ADVERTISEMENT

„Atunci când vine vorba de evenimente, studiez cu atenție fiecare mireasă. Îi studiez profilul de Facebook, profilul de Instagram. Și mă uit să văd ce fel de flori postează. Discut despre florile lor preferate, despre nuanțe, despre tot ce visează ele. Le cer să îmi arate modele cu ce vor, decorațiuni și așa mai departe. Eu pot să reproduc totul unu la unu.

Cât despre buchetul Sandrei, din punctul meu de vedere, am considerat că e singura persoană din România care poate să introducă un nou concept. Adică să aibă un buchet în formă de cerc. Și m-am dus automat cu gândul la cercurile de la Olimpiadă. Și am zis că ea neapărat trebuie să aibă așa ceva.

ADVERTISEMENT

A avut niște emoții. Dar a fost foarte încântată. Costul unui buchet precum l-a avut ea ajunge până la 800 de euro, căci e lucrat manual. E și manopera la mijloc”, a spus Răzvan Babană despre buchetul purtat de Sandra Izbașa în ziua în care a fost mireasă.

ADVERTISEMENT