Life

Cine este Răzvan Babană, noul concurent de la Splash! Vedete la apă. Nu e străin de televiziune

Răzvan Babană este noul concurent al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, el fiind atras de lumina reflectoarelor odată cu participarea la un alt show TV.
28.08.2021 | 16:18
Cine este Razvan Babana noul concurent de la Splash Vedete la apa Nu e strain de televiziune
Cine este Răzvan Babană, noul concurent de la Splash! Vedete la apă. Nu e străin de televiziune. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Participantul de la Antena 1 a apărut pentru prima oară pe sticlă în cadrul emisiunii culinare „Chefi la cuțite”. Nu a fost deloc atras de premiul pus la bătaie, ci de notorietatea pe care a câștigat-o.

Așa se face că după, Răzvan Babană a ajuns să facă parte din echipa emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, dar a făcut parte și din show-ul moderat de Nea Mărin.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” se bucură de un trai extrem de decent și de o afacere care îi aduce finanțele de care are nevoie, bani pe care-i investește în el.

Răzvan Babană, printre concurenții de la Splash! Vedete la apă. Cine este și în ce emisiune a mai apărut

În momentul de față, Răzvan Babană a semnat cu „Splash! Vedete la apă”, emisiune în care poate fi urmărit încă din seara zilei de sâmbătă, 28 august 2021, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost unul dintre cei mai simpatici concurenți ai emisiunii culinare de la Antena 1, sezonul 7 și este de așteptat să păstreze aceeași „rețetă” și acum.

„Nu este un secret că am ajuns unde am visat! Și nici nu mă voi opri! Voi lupta pentru visul ăsta toată viața!

ADVERTISEMENT

Și da, am plecat dintr-un orășel micuț, dar aici am învățat și descoperit lumea viselor!”, a scris vedeta pe Instagram.

Răzvan Babană provine dintr-o familie înstărită, dar asta nu-l împiedică să muncească pentru ce-și dorește. În plus, vrea să demonstreze că se poate ridica prin propriile forțe.

ADVERTISEMENT
Răzvan Babană are contract cu trustul Intact
Răzvan Babană, noul concurent de la „Splash! Vedete la apă”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Răzvan Babană, în echipa Showbiz Report de la Antena Stars

„Surprize, surprize. Mă bucur, sincer. Este o provocare foarte mare pentru mine. Îmi place foarte mult echipa, îmi sunteți foarte dragi și sunt sigur că vom fi la înălțime de fiecare dată.

M-am gândit să avem o rubrică, o altfel de rubrică, m-am gândit să inspectez’casele vedetelor într-un stil caracteristic lui Babană. Deci asta este, păzea, că vin!

Vreau să le arăt oamenilor și fața cealaltă a persoanelor care au ajuns la TV, cum au ajuns, care a fost drumul lor, parcursul pentru a fi cunoscut”, spunea concurentul de la Antena 1 despre proiectul Showbiz Report, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT