Life

Cât a plătit Georgiana Lobonț pentru prima vacanță avută după pierderea sarcinii. „De-asta muncesc, ca să-mi permit să-mi trăiesc viața cum vreau”

Cât a costat-o pe Georgiana Lobonț vacanța din Ibiza. Vedeta a avut nevoie de puțină relaxare după perioada neagră prin care a trecut.
31.08.2023 | 07:24
Cat a platit Georgiana Lobont pentru prima vacanta avuta dupa pierderea sarcinii Deasta muncesc ca sami permit sami traiesc viata cum vreau
Cât a plătit Georgiana Lobonț pentru vacanța din Ibiza. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a trecut în ultima perioadă prin clipe grele. Deși era pregătită să devină mama pentru a treia oară și anunța cu mare entuziasm că e gravidă, sarcina s-a oprit din evoluție. Astfel că, după ce și-a onorat contractele, vedeta l-a luat pe soțul său, câțiva prieteni și a plecat într-o vacanță pentru care a plătit bani mulți.

Cât a costat-o pe Georgiana Lobonț vacanța din Ibiza

Georgiana Lobonț se numără printre cele mai solicitate cântărețe de la noi din țară și nu dispune de prea mult timp liber, însă de menționat este că și tarifele sale sunt unele pe măsură. Așa se face că deși a trecut printr-o perioadă neagră, abia acum a reușit să-și ia câteva zile libere pentru relaxare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică de petrecere a anunțat la începutul lunii iulie că este însărcinată, dar bucuria i-a fost curmată brusc. La un control de rutină, în loc să audă inima bebelușului așa cum spera, a aflat că sarcina s-a oprit din evoluție.

Prin urmare, acum, după ce și-a onorat toate angajamentele, Georgiana Lobonț a plecat în concediu alături de soțul ei și câțiva prieteni. Iar locația nu a fost una oarecare. Vorbim despre Ibiza, Spania, un loc de vis în care vedeta și-a creat noi amintiri.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, cântăreața s-a răsfățat după munca și perioada grea pe care a traversat-o. Nu s-a cazat oriunde, ci într-un complex de lux în care a beneficiat de cele mai bune condiții și nu s-a uitat la bani. Prețul pentru o vilă ca cea aleasă de Georgiana Lobonț costă aproximativ 750 de dolari pe săptămână, notează wowbiz.ro.  

Ce mesaj a transmis Georgiana Lobonț din Ibiza

De altfel, direct din vacanță, Georgiana Lobonț a transmis un mesaj important, în care a explicat că a învățat să se iubească și să-și pună fericirea pe primul loc. „Am avut zile pline în august. În fiecare zi am tras din greu dar am știut că închei luna cu ceva ce îmi va aduce multă satisfacție și relaxare.

ADVERTISEMENT

De ceva timp am învățat să mă prețuiesc mai mult, să contez eu mai mult pentru mine, să pun preț pe mine, să am grijă de mine, să mă răsfăț, să fac lucruri care să-mi aducă satisfacție interioară, liniște, bucurie. Până la urmă muncim cât muncim și ne zbatem dar dacă noi nu avem grijă de noi, nimeni nu o va face.

O dată pe lună mă relaxez undeva. De-asta muncesc, ca să-mi permit să-mi trăiesc viața cum vreau și familia mea la fel. Oricum viața despre asta este…despre a fi trăită frumos. E prea scurtă și nu ne ajunge timpul s-o vedem din toate unghiurile ei bune și mult prea scurtă ca să ne încărcăm creierul cu ceva ce nu ne face bine”, a transmis Georgiana Lobonț în mediul online.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit vedeta înainte de să plece în vacanță

Până să ajungă să exploreze stațiunea și să se distreze, Georgiana Lobonț a avut parte de o situație neplăcută pe aeroport. Chiar dacă nu a zburat cu o companie aeriană low-cost, ci cu Lufthansa, ajunsă în avion și-a dat seama că nu are loc.

Acest lucru a enervat-o la culme pe șatenă, care le-a povestit imediat urmăritorilor săi din mediul online ce i s-a întâmplat. Ea a mărturisit că este dezamăgită de faptul că se vând mai multe bilete decât ar trebui.

„Dragilor, am terminat nunta. M-am gândit că o să ne relaxăm și noi câteva zile în vacanță, dar vreau să vă spun că sunt dezamăgită total de ăștia cu avioanele lor si cu companiile lor.

Vând mai multe bilete decât locurile din avion și vă lasă pe dinafară cu banii dați. Aveți mare grijă! Trebuia să plecăm în Ibiza și am rămas fără locuri din cauza lor!”, a povestit Georgiana Lobonț pe Instagram.

ADVERTISEMENT