Life

Cât a plătit o româncă pentru “trei felii” de cozonac de la un supermarket cunoscut: “Nici nu îți vine să-l mai mănânci”

O româncă a plătit un preț uriaș pentru “trei felii” de cozonac de la un supermarket cunoscut. Femeii nu i-a venit să creadă.
29.04.2024 | 18:33
Cat a platit o romanca pentru trei felii de cozonac de la un supermarket cunoscut Nici nu iti vine sal mai mananci
O româncă a plătit o sumă uriașă pentru o bucată de cozonac de la supermarket. Sursa foto: jocooks.com, Pinterest/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O româncă a plătit o sumă uriașă pentru doar “trei felii” de cozonac de la un supermarket cunoscut. Acesteia nu i-a venit să creadă atunci când a văzut prețul.

Prețul uriaș plătit de o româncă pentru “trei felii” de cozonac de la un supermarket cunoscut

Cu câteva zile înainte de Paște, românii au început să se pregătească pentru această sărbătoare și să cumpere cele necesare pentru a pregăti felurile de mâncare tradiționale.

ADVERTISEMENT

Unele persoane achiziționează de la supermarket diverse preparate pentru sărbători. Prețurile sunt, însă, mult mai mari pentru anumite produse. De exemplu, o femeie a cumpărat o bucată de cozonac pentru copilul ei, care și-a dorit să mănânce din acest desert.

Femeia a postat un clip video pe rețelele sociale și le-a arătat oamenilor ce prețuri au anumite produse înainte de Paște. Bucata de cozonac pe care a cumpărat-o a costat 70 de lei.

ADVERTISEMENT

Cozonacul a fost achiziționat de la un lanț cunoscut de supermarketuri de la noi din țară. Atunci când a văzut cât de mult costă, femeia a avut un șoc. În plus, a obținut doar trei felii din acest cozonac.

“70 de lei o bucățică de cozonac! Dacă nu cerea copilul, vă imaginați că nu cumpăram. Îmi era poftă și mie când l-am văzut că arăta bine…

ADVERTISEMENT

Când am ajuns la casă am dat 50 de lei, probabil că expiră, pentru că nu vă dă nici d**** 70 de lei, că de unde să vă dea dintr-o pensie de 700 de lei. Să vă dea cineva 10% pe o bucățică de cozonac…

70 de lei oameni frumoși, o bucățică de cozonac de îl țin în palmă, 3 felii fac din el. E foarte bun, dar 70 de lei? 70 de lei o bucățică de cozonac, nici nu îți vine să-l mai mănânci…”, a spus femeia în clipul video încărcat pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

Românii, revoltați de prețul mare al cozonacului

Mii de români au reacționat la postare. Mulți au fost revoltați de acest preț, în timp ce unii i-au spus româncei că ar fi putut face mai mulți cozonaci acasă cu acești bani.

Întrebată de ce nu a ales să gătească cozonacul acasă, femeia a spus că l-a cumpărat pentru fetița ei. Micuța și-a dorit unul atunci, așa că mama ei i-a făcut pe plac. Aceasta a ținut să precizeze că preferă să gătească acasă astfel de preparate.

“Cu 70 de lei faci 4 cozonaci”, “Ai fi putut să faci tu”, “De aia trebuie să facem acasă și să vedem la cine mai vinde”, “Imaginați-vă cât costă un cozonac întreg!”, sunt doar câteva dintre comentariile utilizatorilor care au vizionat clipul video.

ADVERTISEMENT
Tags: