Life

Cât a plătit un român pe un șezlong într-una din cele mai cunoscute stațiuni din Grecia. A crezut că e o glumă când a văzut prețul: “La fel și la Mamaia Nord…”

Cât a plătit un român aflat în vacanță într-o stațiune celebră din Grecia pe un șezlong. A crezut că e o glumă când a văzut.
22.06.2023 | 07:50
Cat a platit un roman pe un sezlong intruna din cele mai cunoscute statiuni din Grecia A crezut ca e o gluma cand a vazut pretul La fel si la Mamaia Nord
Cât a plătit un român pe un șezlong în Grecia, la plajă. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cât a plătit un turist pe un șezlong într-o stațiune celebră din Grecia. Au început imediat să fie făcute comparații cu Mamaia!

Cât a plătit un român pe un șezlong în Grecia, la plajă

Turistul a fost plăcut impresionat de prețurile din Thassos. Acesta a scris pe un forum de pe Facebook câți bani a trebuit să dea pentru a sta la plajă.

ADVERTISEMENT

Pentru un șezlong, turistul român a plătit doar trei euro, adică mai puțin de 15 lei. O cafea specific grecească este chiar mai ieftină, adică doi euro.

”Prețuri la o plajă din Thassos: 3 euro șezlongul, 2 euro cafea grecească, 3.5 euro freddo cappuccino. Cicadele și umbra de pin gratis”, a scris unul dintre utilizatori.

ADVERTISEMENT

Thassos, comparat cu Mamaia. Ce prețuri sunt în România

Imediat la postare a răspuns și un român care a stat în Mamaia Nord. Prețurile de la noi din țară sunt extrem de mari, a insistat acesta.

Prețurile pentru un șezlong în Mamaia sunt de la 24 de euro, adică aproape 150 de lei. O cafea este circa 40 de lei, la fel și berea. Un frappe este circa 60 de lei la stațiunea de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Prețurile pentru mâncare sunt și mai mari de atât, mai spune turistul român. Acesta a ținut să precizeze că prețurile menționate de el sunt pentru o regiune obișnuită din Mamaia, nu una de fițe.

”La fel și la Mamaia Nord”, a spus românul, sarcatic, fiind nemulțumit de cât de mari sunt prețurile.

ADVERTISEMENT

„24 euro șezlongul, 8 euro cafea, 12 euro frappe, 8 euro berea. De mâncare nu mai discutăm. Vorbim de o regiune de plajă obișnuită, nu din alea de fițe. Să ne trăiască!”, a fost unul dintre răspunsuri.

Nici prețurile de la cazare nu sunt mai mici la noi în țară, la Mamaia. Acestea pot să depășească chiar și 100 de euro pe noapte, adică aproape 500 de lei. Un apartament întreg în Mamaia cu două dormitoare este 455 de euro pe noapte.

ADVERTISEMENT
Tags: