Life

Descoperirea șocantă făcută de Mihai Trăistariu. Ce a găsit artistul în apartamentele închiriate de 1 mai

Mihai Trăistariu a avut parte de o descoperire șocantă. Artistul a rămas oripilat de ce a găsit în apartamentele închiriate de 1 mai.
04.05.2023 | 17:07
Descoperirea socanta facuta de Mihai Traistariu Ce a gasit artistul in apartamentele inchiriate de 1 mai
Descoperirea șocantă făcută de Mihai Trăistariu. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu este unul dintre artiștii care a decis să investească în turism. Acesta deține mai multe apartamente pe care le închiriază în sezonul estival la mare. Evident însă, această ”activitate” vine și cu o serie de riscuri.

Ce a găsit Mihai Trăistariu în apartamentele închiriate de 1 mai

Este bine cunoscut faptul  că de 1 mai, un adevărat haos a fost pe litoralul românesc. Mai toate unitățile de cazare au fost pline, prețurile au sărit și ele în aer, ca să nu mai vorbim de drumurile și de străzile aglomerate.

ADVERTISEMENT

Sectorul HORECA a avut cel mai mult de câștigat în minivacanța de 1 mai. Și totuși cu ce riscuri? Mihai Trăistariu a avut parte de un șoc în momentul în care a văzut ce s-a întâmplat în apartamentele sale. Într-o postare pe contul personal de socializare, acesta le-a povestit totul fanilor săi.

Camerista i-a trimis imagini artistului cu stricăciunile pe care turiști le-au lăsat în urmă. Și se pare că Mihai Trăistariu va fi nevoit să facă o serie de reparații. Deși până acum a preferat mereu familiile, care lăsau totul curat la plecare, iată că anul acesta, artistul a făcut o excepție.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a închiriat apartamentele din Mamaia Nord unor tineri. Rezultatul a fost unul de-a dreptul șocant. La finalul postării sale, Mihai Trăistariu a început să se întrebe dacă nu cumva a venit momentul să se lase de turism.

Reacția artistului pe contul de socializare

”După doar 4 zile de stat la cele 6 apartamente, daunele sunt următoarele și vă spun că stricăciunile sunt pe bune! 1. La unul din apartamente au rupt capul de duș. De rușine, au lăsat pe masă 27 de lei și-o sticlă de vin roșu. Pentru reparații probabil, sau ca să-i iert. I-am iertat. Se mai întâmplă.

ADVERTISEMENT

2.La un alt apartament, au rupt suportul de la hârtia igienică. Nu-i nimic! Îl lipim cu SuperGlue. 3. La un alt apartament, doamna căreia i-a venit ciclul nu și-a pus pampers. Nu-i nimic! Cumpărăm altă pilotă.

4. La un alt apartament, nu mai merge telecomanda de aer condiționat. Am schimbat bateriile și nimic. Probabil, au izbit-o de pereți când s-au bătut. Nu-i nimic. Cumpărăm alta. În concluzie: păi, nu-ți vine să te lași de turism?! Nu-mi vine! Tot înainte!”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mai departe, artistul a recunoscut că a avut de scos din buzunar ceva bani pentru toate aceste reparații. De asemenea, el a venit și cu o serie de recomandări pentru cei din acest domeniu. Mihai Trăistariu nu le recomandă gazdelor să cazeze ”copii fără părinți”.

El susține că aceștia sunt iresponsabili și ajung să distrugă lucruri fără bătăi de cap. În opinia artistului, cei mai buni turiști sunt părinții care au copii. Aceștia fac uneori și curat la plecare și au grijă să lase totul în ordine. Iar nu puțini au fost cei care i-au susținut recomandarea, în comentarii.

ADVERTISEMENT