Life

Cât costă articolele din colecția lansată de Oana Zăvoranu? Puține femei își permit o rochie

Oana Zăvoranu și-a lansat colecție de haine, dar articolele vândute nu sunt pentru toate buzunare. Prețul unei rochii este ireal.
07.02.2024 | 22:49
Cat costa articolele din colectia lansata de Oana Zavoranu Putine femei isi permit o rochie
Cât costă o rochie din colecția Oanei Zăvoranu. Sursa foto: colaj Fanatik/ oanazavoranu.com
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu s-a reinventat și și-a lansat propria colecție de haine. Vine blugi, geci, hanorace, rochii și bluze create special pentru ea de o echipă, nu aduse din China, însă, nu mulți români își permit un articol.

Cât costă hainele din colecția lansată de Oana Zăvoranu

După o perioadă din grea din viața ei, Oana Zăvoranu face ceea ce a promis: renaște din cenușa. În urmă cu câteva luni, a fost la un pas de a divorța de Alex Ashraf, pe care l-a acuzat că a înșelat-o.

ADVERTISEMENT

De asemenea, situația clinicii medicale este incertă în acest moment, dar Zăvo nu se lasă. Și-a lansat propria colecție de haine, iar vestea cea mare a dat în timpul unui live susținut simultan pe toate platformele sociale pe care activează.

Articolele din colecția „Oana Zăvoranu – First Collection”, spune bruneta, nu sunt aduse din China așa cum s-a vehiculat, ci făcute special pentru afacerea sa de către o echipă cu care colaborează.

ADVERTISEMENT

Astfel că, le pune la dispoziție fanilor săi blugi, treninguri, bluze, geci și rochii. Dar cine vrea să poarte un articol vestimentar cu semnătura Oanei, trebuie să fie bine pregătit din punct de vedere financiar.

Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele

De pildă, fetele care vor să-și achiziționeze o singură pereche de blugi trebuie să scoată din buzunar 900 de lei. În schimb, un set Swagger, format din pantaloni și jachetă, ajunge la 1699 de lei.

ADVERTISEMENT

Un trening, pe de altă parte, este vândut de Oana Zăvoranu cu 1199 de lei. Un singur hanorac valorează 720 de lei- bani cu care un român de rând își poate cumpăra mâncare o lună întreagă.

oana zăvoranu haine prețuri ochelari de soare
Vedeta nu are prețuri pentru toată lumea.
Sursa foto: colaj Fanatik

Rochiile din colecția lui Zăvo au prețuri cuprinse între 670 și 730 de lei. Astfel că, cel mai ieftin articol de pe site rămâne o helancă second skin black, care se vinde cu 170 de lei. Însă, vedeta este mândră de afacerea pe care a pus-o pe picioare cu sprijinul soțului de care aproape a divorțat. 

ADVERTISEMENT

„Pentru că sunt un om puternic și luptător, merg înainte cu încredere și credință că nimeni și nimic nu mă poate opri din a mă reinventa oricât de dificil este să las în spate, (pentru moment), jaful samavolnic săvârșit asupra averii mele și a familie mele.

Știu sigur că fiecare o să se regăsească în una sau mai multe piese din colecție, outfit-urile sunt de la o extremă la alta, așa cum sunt și eu, dar cu siguranță veți vedea că primează bunul meu gust și talentul meu la haine că doar nu degeaba de ani buni de zile îmi spuneți să îmi scot o linie de haine, pentru că vă place stilul meu și cum mă îmbrac. Vă pup tare și abia aștept să vă văd îmbrăcate, în sfârșit, în hainele mele, așa, ca mine”, spunea Oana Zăvoranu în decembrie 2023.

ADVERTISEMENT