Life

Oana Zăvoranu, declarații exclusive după anunțul divorțului de Ashraf: ”Cine e Alex?”

Oana Zăvoranu și-a asumat divorțul de Alex Ashraf și a luat deja o primă decizie! Totul este clar acum! Ce gest a făcut vedeta?
27.09.2023 | 13:30
Oana Zavoranu declaratii exclusive dupa anuntul divortului de Ashraf Cine e Alex
Oana Zăvoranu, gest făcut după divorțul de Alex Ashraf. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu e liberă ca pasărea cerului după anunțul divorțului de Alex Ashraf, cu inima deschisă, așteptându-și pretendenții! Sunt chiar vorbele ei după ce vestea despărțirii de israelian a căzut ca o bombă în peisajul monden românesc!

Gestul făcut de Oana Zăvoranu după anunțul divorțului de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu e din nou în centrul atenției după ce s-a aflat că povestea ei de iubire s-a încheiat definitiv! Actrița și fosta prezentatoare de televiziune a scris un mesaj clarificator pentru toți curioșii legat de cum se simte după separare!

ADVERTISEMENT

Oana a scris pe contul ei de Instagram că nu mai există absolut nimic între ea și Alex Ashraf din punct de vedere amoros. Ba mai mult, Zăvo a șters orice urmă care să-i amintească de căsnicia ei, încheiată după șapte ani!

Mai precis, Oana Zăvoranu a șters toate fotografiile pe care le avea cu Alex Ashraf, de acum fostul ei partener. Până azi dimineață, 27 septembrie 2023, Oana avea păstrate pozele în care era la brațul lui Alex. Imaginile au dispărut complet de pe pagina ei de Instagram. În acest fel, Oana a încheiat orice socoteală cu fosta ei relație și e gata de un nou început!

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Oana Zăvoranu a spus câteva cuvinte. ”Cine mai e Alex?”, a răspuns Oana la întrebarea despre divorț. Mai mult, după ce s-a constata că el și-a șters profilul de Instagram, Zăvo s-a amuzat și mai tare. ”Nu are voie. E ca la pușcărie unde e”, a explicat Oana, sugerând că actuala iubită a viitorului fost soț nu îi permite să se mai expună public.

”Casa în care stă, mobila, mașina, tot… sunt luate din banii soției (adică ai ei, n. red.)”, mai precizează Zăvo. Și, ca o ultima lovitură ea aruncă și acuzații grave. ”E la bordel fizic, în Geneva, Elveția și el stă cumințel să o aștepte (…) Sunt de un an și jumătate împreună, dar am tăcut eu”, susține Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

A șters toate pozele cu fostul partener: „Aștept pretendenții care se uitau pe margine și salivau”

„În sfârșit, sunt o femeie liberă! Aștept pretendenții care se uitau pe margine și saliva… Glumesc. Sunt plină de iubire și încredere în tot ce vine bun spre mine. Vă pup și vă iubesc mult”, a scris Oana Zăvoranu azi, pe Instagram, după ce divorțul ei a ajuns subiect în toată presa.

Nimic nu prevestea acest divorț, cu toate că au apărut în ultimele luni zvonuri cu privire la instabilitatea căsătoriei sale cu Ashraf. În urmă cu o lună, Oana scria pe Instagram că va lupta pentru familia ei și chiar le-a recomandat urmăritorilor să își iubească soții și soțiile, să creadă în iubire.

ADVERTISEMENT

În doar o lună, lucrurile s-au schimbat radical în viața carismaticei brunete. Cel care a băgat divorțul a fost Alex, pe 25 septembrie 2023. Nu se știe deocamdată cu exactitate dacă separarea s-a produs în acte sau este în pronunțare. Din declarațiile făcute, însă, de Oana Zăvoranu reiese că e deja divorțată.

Pentru FANATIK, ea a explicat însă gestul lui Alex de a cere divorțul. ”Eu chiar l-am iubit. El a zis că vrea să ne salvăm căsnicia”, ne-a mai spus Oana Zăvoranu. Momentan, Alex nu a răspuns apelurilor repetate pentru a comenta acuzațiile Oanei.

În urmă cu o lună, Oana posta un mesaj care nu prevestea divorțul de azi

„Când dragostea este adevărată, nu există nimic să o poată învinge! Ea mută munții din loc, vindecă orice boală și face să treacă orice suferință. Nu mai trăiți zilnic ce vi se inoculează parșiv și aberant. Trăiți ceea ce este profund, sănătos și de bun gust.

Iubiți-vă soții și soțiile, familiile, animăluțele, tot ce e iubire în forma cea mai pură și în profunzime. Familia, adica familia tradițională, este nucleul care se dorește cel mai ardoare distrus”, spunea acum o lună Oana Zăvoranu pe pagina ei de socializare.

Oana Zăvoranu a mai trecut printr-un divorț înainte de Alex Ashraf. Vedeta a fost căsătorită în trecut cu cântărețul Pepe, cei doi formând o bună bucată de vreme cuplul de aur al showbiz-ului.

Vedeta a trecut peste orice provocare cu bine și s-a reinventat de fiecare dată, semn că oricât de multe obstacole ar fi apărut în viața ei sentimentală, actrița a știut să își păstreze felul de a fi, să nu se lase dărâmată. Înainte de orice, Oana se caracterizează drept o femeie puternică!

ADVERTISEMENT