Life

Cât costă o noapte de cazare în Zanzibar la un hotel deschis de români. Resortul are patru stele

Cât costă o noapte de cazare în Zanzibar? Niște investitori români au deschis un resort cu prețuri cât se poate de impresionante.
20.04.2023 | 14:58
Cat costa o noapte de cazare in Zanzibar la un hotel deschis de romani Resortul are patru stele
Cât costă o noapte de cazare în Zanzibar la un hotel deschis de români. Sursă foto: Booking / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei care aleg să călătorească în Zanzibar, ar fi bine să știe că și românii au ajuns să investească în zonă. Un grup de investitori din România a deschis recent un nou resort de patru stele cu o capacitate generoasă.

Un grup de investitori români inaugurează un nou resort în Zanzibar

Cât costă o noapte de cazare în Zanzibar? Prețurile nu pot fi comparate cu România. Totuși, depinde unde alegem să mergem. Resorturile deja deschise acolo au prețuri care pornesc de la 60 de lei pe noapte, conform anunțurilor de pe Booking. De asemenea, poți opta pentru un hotel pe plajă pentru doar 90 de lei. Acestea sunt prețurile pentru perioada de 1 mai.

ADVERTISEMENT

Un grup de investitori români au decis să deschidă mai multe locații în Zanzibar. Aceștia au deja două resorturi de trei stele, unul de două stele, iar mai nou, aceștia au decis să deschidă și unul de patru stele. Resortul va fi inaugurat chiar pe 1 mai.

Este vorba despre Mambo Ocean Resort, care este situat în Pwani Mchangani. Inițiatorul și reprezentantul grupului hotelier este Mihai Ioniță. Iar așteptările sale sunt destul de ambițioase. Acesta spune că numărul turiștilor a crescut în primele luni ale lui 2023 cu 30% față de aceeași perioadă a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, noua investiție ar putea aduce venituri suplimentare. Mambo Ocean Resort se întinde pe o suprafață de 13.000 de metri păstrați și are 21 de camere, inclusiv opt de lux. De asemenea, turiștii care ajung în Zanzibar și aleg această locație se bucură de o plajă privată, dar și de două piscine.

Cât costă o noapte de cazare

Printre altele, resortul din Zanzibar deschis de români mai are și două restaurante. Unul dintre ele este chiar pe plajă. De asemenea, aceștia mai au la dispoziție și o grădină exotică. Cât costă o noapte de cazare la acest resort? Conform informațiilor de pe site-ul oficial, prețurile pornesc de la 30 de dolari și ajung chiar și până la 55 de dolari pe noapte.

ADVERTISEMENT

Proiectul a debutat în plină pandemie, însă investitorii au fost încrezători. Pentru ei, Zanzibar este o insulă exotică care oferă numeroase oportunități. De asemenea, turiștii români adoră să vină aici, în special din cauza prețurilor accesibile.

Mihai Ioniță spune că și turiștii din Franța aleg Zanzibar, datorită frumuseților pe care locația le oferă. ”Această destinaţie exotică este tot mai populară printre turiştii români, care sunt atraşi de frumuseţea locului şi de costurile mai mici faţă de alte destinaţii exotice.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Zanzibar primeşte mulţi turişti francezi, care sunt încântaţi de simplitatea şi frumuseţea locurilor de aici. În general, majoritatea turiştilor sunt europeni, dar sunt prezenţi şi turişti din alte ţări”, a spus omul de afaceri Mihai Ioniță, arată ziare.com.

ADVERTISEMENT
Tags: