Life

Cât costă o noapte de cazare la hotelul de pe litoral al Andreei Bănică. „Am băgat mulți bani acolo”

Care e prețul pentru o noapte de cazare la hotelul de pe litoral al Andreei Bănică. Vedeta a investit foarte mult în imobil.
23.02.2023 | 11:06
Cat costa o noapte de cazare la hotelul de pe litoral al Andreei Banica Am bagat multi bani acolo
Cât costă o noapte de cazare la hotelul deținut de Andreea Bănică pe litoral. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fanii Andreei Bănică se întreabă cât costă o noapte de cazare la hotelul de pe litoral deținut de vedetă. Îndrăgita artistă a investit foarte mulți bani în el, așa că prețurile pentru turiști nu sunt tocmai mici.

Prețul unei nopți de cazare la hotelul de pe litoral al Andreei Bănică

Încă de la finalul anilor ’90, Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Și-a început activitatea alături de trupa Exotic, alături de Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, iar în 2001 a înființat trupa Blondy, alături de Cristina Rus.

ADVERTISEMENT

În 2005, artista a decis să urmeze o carieră solo și are succes și în ziua de astăzi. Deși are un număr mare de fani, Andreea Bănică nu s-a concentrat doar pe domeniul muzical, ci și pe cel imobiliar.

Vedeta vrea să dea lovitura în afaceri și deține propriul hotel pe litoral. După trei ani de muncă, artista va deschide, în sfârșit, hotelul de patru stele, care se află în Eforie Nord și în care a investit foarte mulți bani.

ADVERTISEMENT

Hotelul este unul luxos, așa că prețurile sunt și ele pe măsură. Cei care vor să petreacă una sau mai multe nopți la hotelul deținut de artistă trebuie să plătească aproximativ 1000 de lei, pentru un sejur de două zile, notează wowbiz.ro.

Pentru un sejur de trei nopți, prețul diferă în funcție de numărul de persoane, precum și de tipul șederii. Pentru o cazare de trei nopți în apartamentul care are vedere parțială la mare, un cuplu trebuie să plătească 1650 de lei.

ADVERTISEMENT

Ce condiții oferă Andreea Bănică la hotelul din Eforie Nord

Andreea Bănică a angajat un designer pentru a face desenele pentru a ilustra exact cum arată hotelul. De asemenea, mobila pentru hotel a fost făcută special pe comandă. Apartamentele sunt foarte spațioase, dar sunt mai multe tipuri de camere. Totodată, hotelul dispune și de parcare subterană.

“Ceea ce vă pot spune este faptul că apartamentele sunt foarte spațioase. E un aparthotel cu mai multe tipuri de camere și apartamente. În perioada aceasta s-au făcut completări și la recepție, de la spații de depozitare, placări de pereți, stâlpi, lumini, uși etc.

ADVERTISEMENT

Parcarea subterană a fost și ea finalizată. Sunt doar două hoteluri în Eforie Nord care au parcare subterană. Am băgat mulți bani acolo și sperăm să îi și scoatem, tocmai de aceea am și vrut să facem acest hotel”, a declarat Andreea Bănică pentru click.ro.

ADVERTISEMENT