Life

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea lui Pupăză din Trăsniții din stațiunea Băile Olănești. Grig Chiroiu nu are prețuri pentru toate buzunarele

Care este prețul pentru o noapte de cazare în pensiunea lui Grig Chiroiu de la Băile Olănești. A mărit de curând prețurile.
11.07.2023 | 16:30
Cat costa o noapte de cazare la pensiunea lui Pupaza din Trasnitii din statiunea Baile Olanesti Grig Chiroiu nu are preturi pentru toate buzunarele
Cât costă o noapte de cazare în pensiunea lui Grig Chiroiu. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Mulți îl cunosc pentru rolul lui Pupăză din serialele Trăsniții și Secretele președintelui, difuzate pe Prima TV, dar Grig Chiroiu este și un priceput antreprenor. Din anul 2007 are o pensiune la Băile Olănești, dar prețurile pentru o noapte de cazare nu sunt chiar pentru toată lumea.

Cât te costă dacă vrei să te cazezi în pensiunea de la Băile Olănești a lui Pupăză din Trăsniții

Grig Chiroiu este cunoscut de majoritatea românilor sub numele de Pupăză și asta pentru că de ani buni îl văd intrând în pielea acestui personaj din serialele Trăsniții sau Secretele Președintelui. Însă veniturile sale nu sunt obținute doar din actorie.

ADVERTISEMENT

Încă din anul 2007, vedeta Prima TV are o pensiune în Băile Olănești din care produce bani frumoși. Actorul închiriază mai multe camere, iar turiștii au la dispoziție numeroase activități, după cum se arată și în descrierea de pe Booking a pensiunii lui Pupăză din Trăsniții.

„Pensiunea se află în stațiunea Băile Olănești şi pune la dispoziţie camere cu balcon, un restaurant cu bar şi o zonă de lounge cu șemineu și canapea. La un cost suplimentar, pensiunea oferă servicii de masaj. (…)

ADVERTISEMENT

Oaspeții pot savura preparate românești şi italieneşti, iar pentru copii sunt disponibile meniuri speciale. Când vremea permite, mesele pot fi servite pe terasa pensiunii, care oferă vedere la stațiune şi la munții din jur.

Pensiunea oferă facilități pentru tratamente moderne, cu personal medical instruit. Oaspeții pot alege dintr-o gamă variată de terapii disponibile, precum crenoterapie, terapii cu aerosoli și împachetări cu silicon”, este descrierea pensiunii lui Grig Chiroiu de pe site-ul amintit anterior. 

ADVERTISEMENT
grig chiroiu pensiune penthouse apartament terasă masă masaj
Imagini din pensiunea lui Pupăză din Trăsniții.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Booking

Dar cei care vor să se cazeze la unitatea lui Grig Chiroiu trebuie să știe că prețurile nu sunt pentru toate buzunarele. Tarifele pornesc de la 450 de lei pe noapte pentru o cameră dublă, cu mic dejun inclus.

„A trebuit să măresc tarifele”

Dar pentru un apartament clasic, clienții trebui să scoată din buzunar 590 de lei. Pentru cei mai pretențioși, Grig Chiroiu închiriază și un apartament penthouse, de asemenea cu mic dejun inclus, însă prețul este de 970 de lei.

ADVERTISEMENT

În extrasezon, tarifele vor scădea la 390 de lei pentru camera dublă și 930 de lei pentru penthouse. Pupăză din Tăsniții a explicat că în prezent are în jur de 10 angajați, pentru că legea nu-i mai permite să angajeze cu contract part-time, ceea ce îl deranjează.

În plus, din cauza scumpirilor înregistrate în ultima vreme, Grig Chiroiu a fost și el nevoit să mărească preturile. A trebuit să măresc tarifele în medie cu 20%. Inflația, mersul economiei, taxele cerute și de către stat și de către autoritățile locale sau mai știu ce alte organisme, cum sunt cele legate de administrarea drepturilor muzicale…

Toate astea au mărit presiunea asupra noastră. Și atunci, răspunsul nu poate fi decât unul singur, în defavoarea clientului, mărirea prețurilor”, a declarat Grig Chiroiu pentru impact.ro. 

ADVERTISEMENT