Life

Cât costă rochia pe care Gina Pistol a purtat-o în semifinala Chefi la cuțite 2023. Soția lui Smiley a avut o apariție răvășitoare

Cât costă rochia pe care Gina Pistol a purtat-o în semifinala Chefi la cuțite 2023. E ultimul sezon prezentat de soția lui Smiley.
20.06.2023 | 11:47
Cat costa rochia pe care Gina Pistol a purtato in semifinala Chefi la cutite 2023 Sotia lui Smiley a avut o aparitie ravasitoare
Cât costă rochia purtată de Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite 2023. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a avut o apariție răvășitoare în semifinala Chefi la cuțite 2023. Este, de altfel, și ultimul sezon pe care soția lui Smiley îl mai prezintă, astfel că s-a asigurat că arate spectaculos și a purtat o rochie pe care multe femei și-ar dori să aibă.

Cât costă rochia purtată de Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite 2023

Cu fiecare ediție din Chefi la cuțite 2023, Gina Pistol a impresionat publicul cu aparițiile sale. A fost ultimul sezon pe care soția lui Smiley l-a mai prezentat, căci din dorința de a se concentra pe creșterea fiicei sale, vedeta s-a retras din televiziune. 

ADVERTISEMENT

Luni, 20 iunie 2023, pe Antena 1 a fost difuzată semifinala show-ului culinar, iar Gina Pistol a ținut cont de faptul că este o ocazie specială. Simpatica prezentatoare a avut o apariție răvășitoare la Antena 1.

Gina Pistol a avut părul blond coafat în bucle prinse la spate și un machiaj profesional care i-a pus în evidență trăsăturile naturale. Dar rochia purtată de vedetă a fost una cu adevărat spectaculoasă, care i-a lăsat fără cuvinte pe cei care au văzut-o.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a îmbrăcat o creație semnată Loulou the Brand, albă, cu un detaliu argintiu în talie și cu spatele gol. Rochia i-a avantajat silueta fără cusur a Ginei Pistol și multe femei i-au scris după emisiune să o întrebe de unde este.

Însă, superba ținută purtată de Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite nu este pentru toate buzunarele. Pe site-ul oficial al brandului, rochia se vinde cu 1.624 euro, adică mai mult de 8000 de lei.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care soția lui Smiley a plecat de la Antena 1

Sunt, așadar, ultimele ediții în care telespectatoarele se mai pot inspira din ținutele purtate de Gina Pistol la Chefi la cuțite, ori la Asia/America Express. Deși a fost o decizie grea, vedeta a ales să pună cariera pe locul doi.

„În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea că prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Că și pentru voi și pentru mine acești ani au fost foarte complicați.

ADVERTISEMENT

Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea @chefilacutite și cu o echipa de oameni minunați de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, a spus Gina Pistol în luna februarie, când și-a anunțat plecarea de la Antena 1. 

ADVERTISEMENT