Life

După ce a renunțat la televiziune, Gina Pistol a dezvăluit cu ce se ocupă acum. Ce face, de fapt, fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite

Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce a renunțat la televiziune? Vedeta recunoaște că nici acum nu are suficient timp de odihnă.
24.04.2023 | 15:34
Dupa ce a renuntat la televiziune Gina Pistol a dezvaluit cu ce se ocupa acum Ce face de fapt fosta prezentatoare de la Chefi la Cutite
Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce a renunțat la televiziune. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a anunțat în urmă cu ceva timp că renunță la televiziune. Fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite spunea că va petrece mai mult timp alături de fiica ei Josephine și că la un moment dat o să revină în forță pe micile carne. Când va face asta? Încă rămâne un mister.

Gina Pistol iubește să muncească

După ce a renunțat la televiziune și evident și la Chefi la Cuțite, emisiune care a consacrat-o, Gina Pistol a început să facă reclamă la diferite branduri și produse în mediul online. Astfel, se poate spune că vedeta câștigă momentan bani din contractele de imagine.

ADVERTISEMENT

Și totuși de ce a renunțat la televiziune și când o vom revedea din nou? Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a spus motivul clar pentru care s-a retras, dar și ce vrea să facă mai departe. S-ar părea că oboseala și-a spus cuvântul în cazul ei.

Gina Pistol nu se consideră o femei casnică și nici nu va fi vreodată. Vedeta adoră să muncească, însă momentan are nevoie de o pauză, pe care și-a luat-o de altfel. ”Nu-s genul de femeie casnică. Îmi place să muncesc, să fac ceva. Nu vreau să iau nicio decizie. Doar că mă bucur de pauză în ghilimele”, le-a spus ea celor de la cancan.ro.

ADVERTISEMENT

De ce avea nevoie Gina Pistol de o pauză? Vedeta spune că de când a devenit mamă lucrurile au devenit mai complicate. Avea momente în care simțea că corpul ei va ceda, drept urmare, nu mai era o cale de mijloc.

De ce a renunțat vedeta la Chefi la Cuțite

Ea a mai dezvăluit că având un copil mic, odihna nu mai este aceeași. Fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite nu mai dormea noaptea, era dată peste cap complet, astfel că simțea nevoia de o pauză. În tot acest timp însă, Gina Pistol recunoaște că nu stă deloc degeaba.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune că are numeroase proiecte pentru care filmează și că deși are o pauză totală de la televiziune, nici măcar acum, aceasta nu reușește să se odihnească așa cum și-ar fi propus. Chiar și așa, se simte cât se poate de bine.

„Acum chiar am simțit nevoia de o pauză. Nu mai făceam față. Corpul îmi arăta că nu mai poate. Momentan, pur și simplu mă bucur de această pauză. Cu copil mic însă, nici nu simți că te odihnești. Doi ani nu dormea noaptea. Suficient încât să mă dea peste cap.

ADVERTISEMENT

Oricum, nici acasă nu stau. N-am momente în care să mă odihnesc. Acum mă pregătesc pentru o filmare, pentru proiectele mele”, a mai povestit Gina Pistol, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT