Life

Gina Pistol pleacă de la Antena 1. Motivul pentru care vedeta renunță la televiziune

Gina Pistol renunță la televiziune. Iubita lui Smiley a anunțat oficial că a încheiat colaborarea cu Antena 1, astfel că nu va mai prezenta faimosul show Chefi la Cuțite.
20.02.2023 | 12:58
Gina Pistol pleaca de la Antena 1 Motivul pentru care vedeta renunta la televiziune
Motivul pentru care Gina Pistol pleacă de la Antena 1. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este de departe una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Se pare însă că de când a devenit mamă lucrurile s-au cam complicat în viața ei, așa că faimoasa prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a fost nevoită să facă o alegere importantă.

Gina Pistol se retrage din televiziune

Gina Pistol pleacă de la Antena 1 și de asemenea, renunță și la televiziune pentru o perioadă nedeterminată de timp, după cum povestește chiar ea. Într-o postare pe contul personal de socializare, vedeta anunță, cu lacrimi în ochi, că încheie orice tip de colaborare.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley susține că de când a devenit mamă viața ei s-a schimbat complet, iar deși a încercat să își continue activitatea ca prezentator la Chefi la Cuțite, a venit momentul să își dedice timpul exclusiv familiei sale, mai exact fiicei sale, Josephine.

Vedeta mai povestește că ultimii doi ani din viața sa au fost extrem de complicați și că dincolo de aparențe, a trecut printr-o perioadă extrem de complicată, acesta fiind și motivul principal pentru care renunță la Chefi la Cuțite, dar și la colaborarea cu Antena 1.

ADVERTISEMENT

”În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea că prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Că și pentru voi și pentru mine acești ani au fost foarte complicați.

Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea @chefilacutite și cu o echipa de oameni minunați de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, a povestit Gina Pistol, pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mesajul emoționant postat de Gina Pistol

Mai departe vedeta a ținut să le mulțumească tuturor membrilor din echipa Chefi la Cuțite, alături de care a filmat nu mai puțin de 11 sezoane și le-a transmis un gând bun și celor trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu pentru prezența lor. De asemenea, Gina Pistol a făcut referire și la trei sezoane de la Asia Express, pe care le-a prezentat.

În postarea sa, Gina Pistol a ținut să îi mulțumească și faimoasei Mona Segal, producătorul emisiunilor Chefi la Cuțite și America Express, pentru răbdarea, dar și pentru lecțiile pe care i le-a dat având în vedere cele două formate ale show-urilor, complet diferite.

ADVERTISEMENT

La finalul mesajului, Gina Pistol spune că se va concentra pe fiica sa, Josephine și că speră să revină în curând și în televiziune. Totodată, ea a mai explicat și că nu va mai fi la fel de activă pe rețelele de socializare, însă va încerca să comunica cu fanii săi atât cât poate.

”Simpaticilor, aventura mea, continuă! Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! Să ne revedem cu bine la tv. Pâna atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atat de des cat pot! Vă pup, Gina”, se mai arată în mesajul transmis de vedetă.

Anunțul trist făcut de Gina Pistol a adunat în doar câteva minute zeci de comentarii. Nu puțini sunt cei care s-au arătat întristați de decizia luată de vedetă. De asemenea, unii internauți au spus că emisiunea Chefi la Cuțite nu va mai fi la fel odată cu plecarea ei.

ADVERTISEMENT