Life

Cât costă să îți cumperi un hotel plutitor în România. Suma nu e deloc mare și primești totul gata pentru afacere

Cu ce preț poate fi achiziționat un hotel plutitor în județul Tulcea. Costurile nu sunt uriașe și includ numeroase beneficii.
12.10.2023 | 18:03
Cat costa sa iti cumperi un hotel plutitor in Romania Suma nu e deloc mare si primesti totul gata pentru afacere
Cu ce preț poate fi achiziționat un hotel plutitor în Tulcea. Costurile nu sunt uriașe și includ numeroase beneficii. Sursa foto: bellamarina.ro
ADVERTISEMENT

Cât costă să îţi cumperi un hotel plutitor în România. Suma nu e deloc mare şi primeşti totul gata pentru afacere. Dispune de aproximativ 100 de camere cu baie proprie și a putut fi închiriat până de curând de cei interesați.

Cu ce preț poate fi achiziționat un hotel plutitor în Tulcea. Costurile nu sunt uriașe și includ numeroase beneficii

Publicația wall-street.ro a dezvăluit cu ce preț poate fi achiziționat un hotel plutitor. Acesta se numește Bella Marina și se găsește în satul Bâltenii de Sus, comuna Bestepe, județul Tulcea. Nu se deplasează, ci stă pe malul drept al brațului Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Recent a fost scos la licitație de către executorii judecătorești din Constanța, după ce firma care îl administra a intrat în insolvență. Licitația este programată pentru ziua de 23 octombrie 2023, începand cu ora 11:00.

Sursa citată mai arată că, va avea loc la sediul executorului judecătoresc Sarkis Ionica din Constanța, str. Jupiter, nr. 19, et. 1, județul Constanta. Anunțul a făcut public pe pagina de Facebook Licitații. Costurile nu sunt uriașe și includ numeroase beneficii.

ADVERTISEMENT

Mai exact, prețul de pornire pleacă de la 4.218.500 lei, aproximativ 850.000 de euro și reprezintă 50% din prețul de evaluare. Executorii judecătorești au mai spus că hotelul plutitor se află la a patra rundă de licitație.

Până acum nu și-a găsit proprietarul, prețul inițial fiind de 8.437.000 lei, echivalentul a 1,7 milioane de euro. Hotelul plutitor din România are mai multe camere și un restaurant cu specific pescăresc, dar și cu bucate din bucătăria internațională.

ADVERTISEMENT

Hotelul Bella Marina, perfect funcțional

Hotelul plutitor Bella Marina are sală de sport, sală de conferințe și bar de zi, terasă deschisă și saună. De asemenea, locația mai dispune de un transportor pe 2 nivele pentru persoane cu dizabilitati, cât și parcare.

De pe site-urile de închirieri aflăm că dispune de camere pentru nefumători, în timp ce fumătorii se pot bucura de acest viciu în aer liber, pe terasa deschisă non-stop. Camerele sunt duble, confortabile și dotate cu toate cele necesare, de la halate de baie până la uscător de păr.

ADVERTISEMENT

Locurile de cazare au vedere la lac. Turiștii au la dispoziție telefon, Internet wireless și veste de salvare. Cifra de afaceri raportată pentru anul 2022 de societatea Lucia Inter Tour SRL care deține hotelul a fost de 273.384 de lei. Profitul net încasat a fost de 8.945 de lei, conform publicației locale Ziua Constanța.

ADVERTISEMENT