Life

Cât costă să mănânci mici cu cartofi prăjiți la restaurantul lui Garcea de la Vacanța Mare. Suma pe care trebuie să o plătești e amețitoare

Cât costă să mănânci mici cu cartofi prăjiți la restaurantul pe care îl are Garcea - Mugur Mihăescu în Capitală. Nu e deloc o sumă mică.
29.10.2023 | 14:30
Cat costa sa mananci mici cu cartofi prajiti la restaurantul lui Garcea de la Vacanta Mare Suma pe care trebuie sa o platesti e ametitoare
Cât costă să mănânci mici cu cartofi prăjiți la restaurantul lui Garcea. Foto: St. Patrick Irish Pub
ADVERTISEMENT

Cât costă să mănânci mici cu cartofi prăjiți la restaurantul lui Garcea de la Vacanța Mare. Suma pe care clienții care frecventează restaurantul trebuie să o achite e destul de mare!

Cât costă să mănânci mici cu cartofi prăjiți la restaurantul lui Garcea – Mugur Mihăescu

Actorul care a jucat în Vacanța Mare are un restaurant în Centrul Vechi de mai mulți ani. O porție de mici cu cartofi prăjiți și garnitură de castraveciori murați are un preț destul de piperat.

ADVERTISEMENT

O porție de din acest preparat costă 57,90 RON pentru 450 g de produs. „Mititeii sunt cel mai cunoscut preparat romanesc, făcuți din carne proaspăt tocată, însoțiți de cartofi crocanți aurii, muștar, pâine și salată de murături”, se arată pe site-ul restaurantului.

Tot în secțiunea de mâncare românească tradițională la restaurantul lui Mugur Mihăescu avem și cârnații proaspeți de porc pe grătar cu cartofi și murături. Prețul pentru o porție este de 59,90 lei.

ADVERTISEMENT

Ce prețuri mai sunt la restaurant

La această secțiune mai găsim și ceafa de porc pe grătar. Ea vine cu salată de murături și cartofi prăjiți cu muștar de Tecuci. O porție de 450 g costă 56,90 RON.

Pastrama de berbecuț cu mămăligă și salată de murături este 62,90 RON pentru o porție de 550 de grame. Un preparat mai ieftin la secțiunea de bucate românești tradiționale este mămăliga cu brânză și smântână și un ou prăjit de deasupra, care costă 29 RON.

ADVERTISEMENT

Din meniul de la restaurantul lui Garcea de la Vacanța Mare nu lipsesc nici sarmalele, care au un preț destul de piperat.

Pentru 450 grame de produs, clienții trebuie să plătească 42 RON. Alături de sarmalele de casă vine și un ardei iute și o porție de mămăliguță.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai scumpe preparate de la restaurantul lui Mugur Mihăescu este friptura la grătar din carne Black Angus cu cartofi la cuptor cu usturoi și rozmarin și sos de smântână. Aceasta costă 180 RON, dar are o cantitate generoasă, de 800 de grame.

ADVERTISEMENT
Tags: