Life

Cât costă să mănânci o ciorbă sau o pastramă de oaie cu mămăligă la restaurantul lui Mircea Dinescu: “Cea mai bună mâncare”

Cât trebuie să plătești pentru o ciorbă sau o pastramă de oaie cu mămăligă la restaurantul lui Mircea Dinescu. Preparatele i-au impresionat pe clienți.
20.10.2023 | 17:45
Cat costa sa mananci o ciorba sau o pastrama de oaie cu mamaliga la restaurantul lui Mircea Dinescu Cea mai buna mancare
Cât costă să mănânci la restaurantul lui Mircea Dinescu. Sursa foto: TVR, lacrimisisfinti.com/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Care este prețul pentru o ciorbă sau o pastramă de oaie cu mămăligă la restaurantul deținut de Mircea Dinescu. Mulți dintre cei care au mâncat aici au avut parte de o experiență plăcută.

Cât costă să mănânci o ciorbă sau o pastramă de oaie cu mămăligă la restaurantul lui Mircea Dinescu

Restaurantul “Lacrimi și Sfinți”, deținut de Mircea Dinescu, este unul pe care clienții îl vizitează adesea pentru preparatele tradiționale delicioase.

ADVERTISEMENT

Cei care trec pragul localului se pot bucura de preparate precum ciorbe, sarmale și preparate pe bază de carne, dar și unele mai simple, precum salatele sau omleta.

Locația se află în Centrul Vechi din București, într-o casă veche, acolo unde, la începutul secolului trecut, se afla o prăvălie de stofe. În interiorul acestei clădiri au avut loc întâlniri ale unor artiști mari, Theodor Aman sau Ştefan Luchian. Casa a fost consolidată cu ani în urmă, iar întreaga infrastructură a fost refăcută.

ADVERTISEMENT

La restaurantul lui Mircea Dinescu, clienții pot savura diverse feluri de mâncare tradiționale, precum ciorbă de burtă de vițel. Pentru 450 de grame de ciorbă, clienții trebuie să scoată din buzunar 39 de lei.

De asemenea, ciorba de pește, care conține crap de Dunăre, somn și biban de apă stătătoare, costă 35 de lei, cantitatea fiind tot de 450 de grame. Prețul pentru o ciorbă de potroace este de 37 de lei.

ADVERTISEMENT

Clienții mai pot savura și feluri principale, cum ar fi pastrama de berbecuț, servită împreună cu ardei iute și mămăligă. Acest preparat costă 65 de lei, cantitatea fiind de 350 de grame, după cum se arată în meniul localului.

Printre cele mai căutate preparate se numără și sarmalele, care costă 68 de lei. Este de menționat că porția de sarmale este de 550 de grame, acestea fiind servite cu mămăligă, smântână și ardei iute.

ADVERTISEMENT

Ce spun clienții despre localul deținut de Mircea Dinescu

Mulți dintre cei care au mâncat la restaurantul cunoscutului poet și publicist au rămas impresionați de preparatele delicioase, dar ți de atmosfera din interior. Oamenii au remarcat că este un loc potrivit mai ales pentru a lua masa în familie.

“Cea mai bună mâncare din Centrul Vechi!!! O carne fragedă, totul are gust”, “Cu siguranță locul perfect pentru o cină în familie. Decorul și atenția pentru detalii se împletesc perfect cu savoarea bucatelor”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de cei care au trecut pragul locației.

“Mâncare si poezie! Gusturi românești veritabile, asortate cu un vin de casă aromat ce te îmbie la a mai sta si povesti si mânca și tot povesti! Atmosferă plăcută a Centrului Vechi, loc minunat de petrecut împreuna cu cei dragi”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT