Life

Cât costă să mănânci o ciorbă de pește sau un crap prăjit cu mămăligă la restaurantul de la Dunăre a lui Mircea Dinescu: ”Mâncarea excelentă”

Ce preț are o ciorbă de pește sau un crap cu mămăligă în localul lui Mircea Dinescu din comuna Cetate. Preparatele sunt delicioase.
01.12.2023 | 17:00
Cat costa sa mananci o ciorba de peste sau un crap prajit cu mamaliga la restaurantul de la Dunare a lui Mircea Dinescu Mancarea excelenta
Ce preț are o ciorbă de pește sau un crap cu mămăligă în localul lui Mircea Dinescu din comuna Cetate. Preparatele sunt delicioase. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă să mănânci o ciorbă de pește sau un crap prăjit cu mămăligă la restaurantul de la Dunăre a lui Mircea Dinescu. Persoanele care au trecut pragul cârciumii au rămas cu impresii bune despre mâncarea excelentă.

Ce preț are o ciorbă de pește sau un crap cu mămăligă în localul lui Mircea Dinescu din comuna Cetate. Preparatele sunt delicioase

Ce preț are o ciorbă de pește sau un crap cu mămăligă în localul lui Mircea Dinescu din comuna Cetate. Preparatele sunt delicioase pentru că sunt proaspete și uneori sunt gătite chiar de poetul în vârstă de 73 de ani.

ADVERTISEMENT

Scriitorul oltean a investit foarte mult în afacerile sale și a pus mult suflet, mai ales în restaurantul La Cetate din comuna cu același nume din județul Dolj. Acest lucru este dovedit de oamenii care sunt foarte încântați de meniul pe care îl recomandă.

Mai mult decât atât, turiștii s-au declarat mulțumiți și de prețuri. Pentru o ciorbă de pește cei interesați trebuie să scoată din buzunar suma de 25 de lei, în timp ce un crap prăjit și cu mămăligă are un cost puțin mai mare.

ADVERTISEMENT

Pentru acest preparat culinar oamenii trebuie să achite 45 de lei, însă merită toți banii. Recenziile localului La Cetate sunt unele foarte bune, Mircea Dinescu fiind o vedetă care pledează pentru redescoperirea furnizorilor autohtoni.

„Merită o vizită cel puțin. Cu puțină șansă poți afla chiar de la maestrul Dinescu povestea localului. Camere drăguțe cu tot ce ai nevoie, a fost cald și plăcut, ținând cont că peste noapte se lasă frigul.

ADVERTISEMENT

Obișnuiți-vă însă cu gândul că sunteți în natură cu tot ce are aceasta. Toate încăperile sunt decorate frumos, în stil tradițional, cu obiecte vechi. Mâncare excelentă și apusuri superbe pe Dunăre”, este comentariul lăsat pe Internet de cineva care a mâncat în localul poetului.

Restaurantul La Cetate, în preferințele românilor

„Mâncare excelentă, personal amabil și politicos”, „Am mâncat un pește proaspăt, prăjit cu mujdei și mămăliguță. Excelent!” sau „Locația este ok, la fel și mâncarea”, sunt alte recenzii lăsate de oameni pentru restaurantul La Cetate a lui Mircea Dinescu.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, localul a primit și comentarii mai puțin plăcute. Unele persoane consideră că poetul nu are suficienți angajați, mai ales în plin sezon sau în timpul prânzului. Alții consideră că prețurile nu sunt tocmai mici.

ADVERTISEMENT
Tags: