Life

Cât costă să mănânci o porție de sarmale cu mămăliguță, smântână și ardei iute la restaurantul lui Mircea Dinescu: ”Mâncare delicioasă, ca la mama acasă”

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o porție de sarmale cu mămăligă și ardei iute într-un local de-al lui Mircea Dinescu. Oamenii sunt încântați.
10.11.2023 | 17:45
Cat costa sa mananci o portie de sarmale cu mamaliguta smantana si ardei iute la restaurantul lui Mircea Dinescu Mancare delicioasa ca la mama acasa
Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o porție de sarmale cu mămăligă și ardei iute într-un local de-al lui Mircea Dinescu. Oamenii sunt încântați. Sursa foto: Instagram / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă să mănânci o porție de sarmale cu mămăliguță, smântână și ardei iute la restaurantul lui Mircea Dinescu. Cei care i-au trecut pragul până acum s-au delectat cu mâncare delicioasă, ca la mama acasă.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o porție de sarmale cu mămăligă și ardei iute într-un local de-al lui Mircea Dinescu. Oamenii sunt încântați

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o porție de sarmale cu mămăligă și ardei iute într-un local de-al lui Mircea Dinescu. Oamenii sunt încântați de preparatele culinare pe care poetul le promovează de ani buni.

ADVERTISEMENT

Rețetele sunt reinterpretate în restaurantele deținute de artist, care folosește numai produse locale și originale. Peștele este de captură, în timp ce păsările și animalele sunt crescute la curte sau în diverse ferme individuale mici.

Și pentru că primează calitatea foarte mult și prețurile sunt unele pe măsură. Spre exemplu, la Lacrimi și Sfinți din Centrul Vechi din București oamenii trebuie să știe că preparatele culinare nu au deloc prețuri mici.

ADVERTISEMENT

O porție de 550 de grame de sarmale, cu mămăligă caldă și ardei iute costă 68 de lei. Mâncarea denumită, conform meniului, „Nu-mă-Uita” este gătită din carne de gâscă, vițel și porc, sarmalele fiind fierte în Sauvignon Blanc.

Românii nu se uită la bani când ajung în restaurantul lui Mircea Dinescu, dovadă recenziile lăsate de-a lungul timpului pe social media. Foarte multe persoane se declară încântate de produsele comercializate de poet.

ADVERTISEMENT

Localul și preparatele lui Mircea Dinescu, apreciate de români

„Sarmale cu mămăligă – excelent”, „Am revenit, minunat. Sarmalele sunt într-un mare fel, ca la mama”, „Delicioasă ca mâncarea românească, nimic de discutat”, „Irka – care va fi produsă – și Zakuska sunt una dintre cele mai bune”.

„Găluștele cu prune ca ale mamei sunt foarte bune”, „Saramura de la pescarii vechi, delicios, dar nu am înțeles din ce pește era” sau „Autenticitatea bucătăriei românești”, sunt o parte dintre recenziile pozitive primite de Mircea Dinescu pentru restaurantul său.

ADVERTISEMENT

La polul opus, există și persoane care nu au apreciat prea mult localul poetului din Capitală. Unii consideră că atmosfera și serviciul au lăsat de dorit, în timp ce alții au ținut să vină cu alte recomandări de restaurante.

ADVERTISEMENT
Tags: