Life

Cât costă să mănânci o ciorbă sau niște mici cu cartofi prăjiți la terasa lui Rică Răducanu de la mare: ”Mâncare ca la mama acasă”

Ce preț are o ciorbă sau porția de mici cu cartofi prăjiți la localul deținut de Rică Răducanu. Sportivul are preparate tradiționale.
07.07.2023 | 17:45
Cat costa sa mananci o ciorba sau niste mici cu cartofi prajiti la terasa lui Rica Raducanu de la mare Mancare ca la mama acasa
Ce preț are o ciorbă sau porția de mici cu cartofi prăjiți la localul deținut de Rică Răducanu. Sportivul are preparate tradiționale. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă să mănânci o ciorbă sau niște mici cu cartofi prăjiți la terasa lui Rică Răducanu de la mare. Fostul jucător de fotbal de la Rapid le propune turiștilor care ajung pe litoralul românesc mâncare ca la mama acasă.

Ce preț are o ciorbă sau porția de mici cu cartofi prăjiți la localul deținut de Rică Răducanu. Sportivul are preparate tradiționale

Rică Răducanu deține un local în stațiunea Neptun de la Marea Neagră care este foarte căutat de oameni. În mediul virtual cei care i-au trecut pragul s-au bucurat deja de ofertele vedetei, dar și de ospitalitatea acestuia.

ADVERTISEMENT

Renumitul portar a mărit costurile față de anul trecut, însă costurile sunt rezonabile în comparație cu alte regiuni de la Marea Neagră. Mai mult decât atât, sportivul se laudă că are în meniu preparate tradiționale.

Conform impact.ro, o porție de ciorbă pleacă de la 14 lei și poate ajunge până la 19 lei, fiind vorba de cea de burtă. În plus, pentru o porție de mici la grătar turiștii români trebuie să scoată din buzunar 4,5 lei pentru o singură bucată. Cartofii prăjiți sunt 9 lei.

ADVERTISEMENT

Tochitura de pește cu mămăligă costă 33 de lei, în timp ce platoul pescăresc are un preț de 40 de lei, cu 3 lei mai mult față de sezonul trecut. De asemenea, pentru o porție de pomana porcului cu mămăliguță se achită 31 de lei.

Și unde mai pui că Rică Răducanu poate fi văzut foarte des pe terasa din Neptun, unde interacționează cu oamenii și chiar îi servește la masă. Fostul portar are această afacere de ani buni și investește multă energie ca totul să meargă ca la carte.

ADVERTISEMENT

Rică Răducanu, detalii despre terasa din Neptun

„Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători.

Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult. Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști. Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă!

ADVERTISEMENT

Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă. Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic”, a declarat Rică Răducanu despre terasa din stațiunea Neptun, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT