Life

Cât costă o ciorbă de pește la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu de pe litoral. Vedeta Antenei 1 are un local în Vama Veche

Ce preț are o ciorbă de pește la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu de pe litoral. Juratul de la Chefi la Cuțite are un local în Vama Veche.
02.05.2023 | 11:11
Cat costa o ciorba de peste la restaurantul lui Catalin Scarlatescu de pe litoral Vedeta Antenei 1 are un local in Vama Veche
Cât costă o ciorbă de pește la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu de pe litoral. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mulți turiști ajung la restaurantul de pe litoral al lui Cătălin Scărlătescu, acolo unde se pot bucura de o ciorbă de pește. În meniu se regăsesc și alte preparate pe bază de pește și fructe de mare, dar ce prețuri au acestea? Localul se află în Vama Veche și este foarte popular.

Cât costă o ciorbă de pește la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu din Vama Veche

Cu ocazia minivacanței de 1 mai, pe litoral au ajuns mulți turiști. Aceștia s-au bucurat de vreme și de petrecerile de pe plajă, dar și de preparatele pe bază de pește și fructe de mare, la diverse restaurante din stațiuni.

ADVERTISEMENT

Mulți români au mers și în Vama Veche, acolo unde chef Cătălin Scărlătescu are un local. Mulți au savurat o ciorbă de pește la restaurantul juratului de la Chefi la Cuțite.

De altfel, localul lui Cătălin Scărlătescu este unul dintre cele mai apreciate de pe litoralul românesc. Cei care vor să se bucure de preparate pe bază de pește și fructe de mare merg la restaurantul vedetei de la Antena 1, mai ales în sezonul estival.

ADVERTISEMENT

În meniul restaurantului deținut de renumitul bucătar se regăsesc prețuri pentru toate buzunarele. De exemplu, o porție de rechin fript pe plită, de 200 grame, costă 25 de lei. Cel mai scump pește din meniul este calcanul, iar porția se vinde cu 26 de lei pentru suta de grame.

Turiștii care vor să încerce ciorba de pește de la localul lui Cătălin Scărlătescu vor scoate din buzunar doar 19 lei. Porția de midii costă 27 de lei, în timp ce pentru porția de rapane trebuie să plătești până la 35 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, o porție de guvizi, de 200 de grame, costă 20 de lei. Acest pește a devenit foarte popular pe litoralul de la noi din țară. gustul său fiind untos și dulceag, notează spynews.ro.

Ce prețuri sunt la restaurantele din București ale juratului de la Chefi la Cuțite

Restaurantul de la Vama Veche nu este singurul local deținut de fostul concurent de la America Express. Cătălin Scărlătescu deține trei restaurante și în Capitală, unde preparatele sunt delicioase, însă prețurile nu sunt foarte accesibile.

ADVERTISEMENT

De exemplu, chiar și o porție de cartofi prăjiți costă mai mult decât la alte localuri. Acest fel de mâncare costă 46 de lei. Dacă îți dorești să o combini și cu alte produse, poți plăti mai mult de 100 de lei doar pentru acestea.

Pentru fructele de mare, cei care trec pragul localului pot plăti sume care se apropie de 200 de lei. Trebuie menționat că aceste prețuri sunt doar pentru o porție.

ADVERTISEMENT