Cât costă să mânânci ochiuri, cartofi prăjiți și un cabanos la restaurantul lui Dani Oțil din Capitală. Prețurile nu sunt unele ce pot fi considerate pentru toate buzunarele.
Dani Oțil deține un restaurant în Capitală, lucru știut de multă lume. Prețurile nu sunt unele prea accesibile pentru orice buzunar.
La micul dejun poți să mănânci un meniu compus din ouă ochiuri cu cartofi prăjiți și un cârnat cabanos. Pentru acesta trebuie să plătești 36 de lei.
Nu este un preț deloc mic, dacă mai punem la socoteală că trebuie să mai comanzi și o băutură pe lângă sau poate chiar și niște pâine. Cantitatea este și ea una mai mică, de 300 de grame.
O porție de omletă cu bucăți de carne de la garniță este chiar mai scumpă de atât. Meniul de la restaurantul lui Dani Oțil ne arată că trebuie să plătim 44 de lei.
Răzvan Simion glumea pe seama lui Dani Oțil pentru prețurile sale de la restaurant. Acestea s-au tot vehiculat prin presă, iar subiectul a ajuns și la emisiunea celor doi de la Antena 1.
Acesta glumea că prețul pentru o ciorbă ajunge la 100 de lei. O supă cu găluște este 29 de lei, un risotto cu fructe de mare este 68 de lei. O porție de spaghete carbonara este 58 de lei, iar o saramură de caracatiță este 98 de lei.
„Știți bancul cu extraterestrul care intră la Dani în restaurant? S-a dus extraterestrul să comande o supă. Se duce la chelner și cere o supă! – Prețul? – 100 de lei!
Dar nu am mai văzut un extraterestru până acum, zice chelnerul.
– Păi la prețurile astea!”, a spus Răzvan Simion la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.