Life

Mihai Bobonete, dat afară din restaurantul lui Dani Oțil. Motivul e incredibil: ”Să îi dați afară pe bețivii ăia”

Mihai Bobonete, scos din localul lui Dani Oțil. Cum a ajuns actorul din Las Fierbinți în această situație complet neașteptată.
11.11.2023 | 22:00
Mihai Bobonete dat afara din restaurantul lui Dani Otil Motivul e incredibil Sa ii dati afara pe betivii aia
Mihai Bobonete, scos din localul lui Dani Oțil. Cum a ajuns actorul din Las Fierbinți în această situație complet neașteptată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a dezvăluit cum a fost dat afară din restaurantul lui Dani Oțil. Motivul e incredibil, vedeta de la Pro TV aflându-se la un eveniment important din viața prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Mihai Bobonete, scos din localul lui Dani Oțil. Cum a ajuns actorul din Las Fierbinți în această situație complet neașteptată

Mihai Bobonete a fost scos din localul lui Dani Oțil. Cum a ajuns actorul din Las Fierbinți în această situație complet neașteptată. Totul s-a desfășurat în mai 2021 când omul de afaceri a făcut cununia cu Gabriela Prisăcariu.

ADVERTISEMENT

Cununia civilă a avut loc imediat după ce țara noastră a ieșit din starea de urgență, perioadă în care evenimentele trebuiau să se încheie destul de devreme. Nicio petrecere nu trebuia să depășească ora 23:00.

„Ne-au dat afară ospătarii tăi, ai uitat?”, a povestit Mihai Bobonete în podcast-ul său de pe Youtube, unde l-a avut invitat pe amicul său, Dani Oțil. Prezentatorul a ajuns în fața comediantului pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

„Tu ai plecat la 21:28, dar noi, mesenii, am mai stat până la 00:00. Dar cred că ai dat tu un telefon: «Bă, băieţi, mâine tre’ să facem bani, să îi daţi afară pe beţivii ăia»”, a completat actorul din Las Fierbinți.

Mihai Bobonete, cadou inedit pentru nunta lui Dani Oțil

Vedeta de la Pro TV a mai mărturisit că s-a numărat printre invitații care nu a venit cu plicul pregătit cu bani la nunta dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Comediantul i-a transferat banii în cont în seara respectivă.

ADVERTISEMENT

Cât despre darul de la cununia civilă, Mihai Bobonete a povestit că i-a oferit un câine cu bec. Cadoul a fost achiziționat de soția actorului, Cătălina, însă se pare că nu a fost apreciat la adevărata lui valoare de matinalul de la Antena 1.

„A intrat bona în camera cu câinele cu bec, acolo am cazat-o și a vrut să plece. A zis că e…”, a declarat Dani Oțil în podcast-ul Da Bravo, de pe Youtube. Afaceristul și soția sa sunt la a șasea bonă în prezent.

ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator a fost nevoit să angajeze mai multe femei. Niciuna nu a fost dată afară, toate alegând să plece singure. Una dintre ele chiar și-a făcut bagajele și a fugit. În prezent, fiul său este îngrijit de o filipineză.

ADVERTISEMENT