Life

Cât costă un curcan vândut de Cătălin Scărlătescu de Crăciun. Este mai mult decât un salariu minim din România

Cât costă un curcan vândut de Cătălin Scărlătescu. Preparatul pregătit pentru Crăciun este mai mult decât un salariu minim din România.
21.12.2022 | 11:21
Cat costa un curcan vandut de Catalin Scarlatescu de Craciun Este mai mult decat un salariu minim din Romania
Prețul pentru care se vinde un curcan de Crăciun făcut de Cătălin Scărlătescu. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cât costă un curcan vândut de Cătălin Scărlătescu de Crăciun. Suma nu este pentru orice buzunar, fiind un preț enorm.

Prețul pentru care se vinde un curcan de Crăciun făcut de Cătălin Scărlătescu

Un curcat vândut de Cătălin Scărlătescu pentru masa de Crăciun are peste 20 de kilograme și prețul este pe măsură. Mai precis, acest preparat costă mai mult decât este salariul minim în România.

ADVERTISEMENT

Un doritor care ar vrea să mănânce dintr-un curcan făcut de Cătălin Scărlătescu de sărbătorile de iarnă trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 2.763,00 lei!

Este o sumă enormă dacă ne raportăm la salariul minim de la noi din țară, care abia din 2023 ar putea ajunge la 3.000 de lei brut.

ADVERTISEMENT

Între timp, salariul minim brut pe țară este de 2.550 de lei, așa că un român ar trebui să muncească o lună întreagă și să mai pună circa 200 de lei din economii pentru a putea să-și cumpere un curcan preparat de chef Scărlătescu însuși.

„Atenție, Super Curcan cântărește peste 20 de kilograme”, este mesajul transmis pe site-ul unde Cătălin Scărlătescu vinde curcanul.

ADVERTISEMENT

Cât costă un cozonac vândut de chef Scărlătescu

Tot în meniul de sărbătorile de iarnă, Cătălin Scărlătescu a mai inclus un alt preparat nelipsit de pe mesele românilor. Este vorba de cozonac.

Dar și aici cei care vor să se bucure de un cozonac după rețeta lui Scărlătescu trebuie să scoată mai mult din buzunar, pentru că un astfel de preparat livrat de restaurantul lui Cătălin Scărlătescu este 125 de lei.

ADVERTISEMENT

Cozonacul lui Cătălin Scărlătescu are 1,2 kilograme, după cum transmite acesta pe site, și este de ajuns pentru toată familia.

„Ultima zi de livrare o sa fie 24 Decembrie 2022 (în București)”, le mai transmite Cătălin Scărlătescu doritorilor de preparatele sale pe site.

Prețurile pentru alimente au crescut foarte mult din cauza inflației și a războiului, iar specialiștii spun că vom avea parte de cele mai scumpe sărbători de iarnă din ultimii zeci de ani.

ADVERTISEMENT