Life

Mihaela Bilic, regulă de aur pentru masa de Crăciun. Ce e bine să mănânci: ”Secretul e unul singur”

Mihaela Bilic, trucuri pentru mesele bogate de sărbători. Ce e indicat să consume fiecare român pentru a se simți bine.
17.12.2022 | 16:56
Mihaela Bilic regula de aur pentru masa de Craciun Ce e bine sa mananci Secretul e unul singur
Mihaela Bilic, trucuri pentru mesele bogate de sărbători. Ce e indicat să consumi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul medic nutriționist are o regulă de aur pentru masa de Crăciun. Ce e bine să mănânci. Vedeta a dezvăluit secretul pe care se bazează de fiecare dată în timpul sărbătorilor, indiferent că este vorba de cele de iarnă sau nu.

Mihaela Bilic, trucuri pentru mesele bogate de sărbători. Ce e indicat să consumi

Mihaela Bilic are numeroase trucuri când vine vorba de preparatele culinare românești sau tradiționale. Prezentatoarea de la Pro TV nu se abține de la niciun produs de pe masa de Crăciun, care este îmbelșugată.

ADVERTISEMENT

Pentru a nu lua kilograme în plus, vedeta are grijă să nu consume tot din farfurie, sfat pe care-l oferă și oamenilor. Așadar, totul stă în cantitatea pe care fiecare persoană o mânâncă în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Secretul e unul singur: să mănânci din toate, dar nu tot! Porția face diferența. Dacă nu vrei să te alegi cu o indigestie sau cu câteva kilograme în plus, trebuie să fii atent la cantitate.

ADVERTISEMENT

E o mare diferență între 4 sarmale și 8 sarmale, între o felie de cozonac și tot cozonacul. Și salata de boeuf se poate transforma într-o bombă calorică dacă o înecăm în maioneză.

Cât despre carnea de porc, depinde ce bucățică alegem. Mușchiulețul are 4% grăsime, ceafa 15%, iar costița 30%”, a spus Mihaela Bilic într-un interviu pentru spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic, despre preparatul culinar preferat de Crăciun

Mihaela Bilic susține că nu trebuie să mâncăm la o singură masă toate preparatele culinare pe care le gătim pentru Crăciun. Acestea pot fi consumate până la Anul Nou, ceea ce înseamnă că avem la dispoziție mai multe zile să ne satisfacem poftele.

Cât despre produsul preferat de vedetă acesta este fără doar și poate salata de boeuf care este făcută chiar de ea. Piftia și sarmalele sunt gătite de fiecare dată de mama nutriționistului.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta cumpără în fiecare an preparate tradiționale de calitate de la mai mulți producători români. Printre acestea se numără lebărul, caltaboșul, șoriciul și cozonacul.

ADVERTISEMENT