Life

Cât costă un machiaj la Alexandru Abagiu, make-up artistul vedetelor: “Prețurile sunt ceva ce nu mi-a făcut plăcere să menționez”

Cât costă un machiaj la Alexandru Abagiu, make-up artistul vedetelor? Prețurile nu sunt atât de mari pe cât s-ar aștepta unele persoane, după cum a spus artistul.
18.07.2022 | 11:33
Cat costa un machiaj la Alexandru Abagiu makeup artistul vedetelor Preturile sunt ceva ce nu mia facut placere sa mentionez
Cât costă un machiaj la Alexandru Abagiu, make-up artistul vedetelor. Sursa foto: Capturi Kanal D/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai apreciați artiști make-up din România, fiind popular printre vedete din showbiz și din sport. Cât costă un machiaj la salonul său?

Cât costă un machiaj la Alexandru Abagiu, make-up artistul vedetelor

Mai multe vedete s-au lăsat machiate de Alexandru Abagiu. Printre acestea se numără Loredana Groza, Simona Halep, Andreea Raicu și Inna.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii lui Denise Rifai, Alexandru Abagiu a spus că prețurile din salonul său nu sunt chiar atât de mari.

Celebrul make-up artist a spus că prețurile sunt publice și că nu reprezintă un secret. Acestea pot fi găsite pe site-ul salonului în care își desfășoară activitatea.

ADVERTISEMENT

“Nu costă atât de mult cum poate se zvonește. Prețurile sunt ceva ce nu mi-a făcut plăcere să menționez, nu e ceva ce menționez constant în contextul muncii mele., a declarat acesta la 40 de întrebări cu Denisei Rifai, de la Kanal D.

În cadrul aceluiași interviu, Alexandru Abagiu a fost întrebat câți bani se fac din industria de frumusețe. Artistul make-up a spus că veniturile nu sunt atât de mari pe cât s-ar aștepta unele persoane.

ADVERTISEMENT

Artiștii pot face foarte mulți bani din make-up, dar numai după foarte mulți ani de muncă. Este important ca un artist să capete experiență și să devină profesionist pentru a se bucura de câștiguri mari.

“Dacă înmulțim 3500-4000 de dolari cu 12 luni ajungem la o sumă destul de frumoasă pentru momentul respectiv (2010). Astăzi mult mai mult.”, a mai explicat aristul.

ADVERTISEMENT

Alexandru Abagiu spune că satisfacția nu a venit de la cifre, ci de la mulțumirea persoanelor cu care a lucrat de-a lungul timpului.

Câți bani a câștigat Alexandru Abagiu din make-up

Make-up artistul vedetelor a dezvăluit câți bani a câștigat din această meserie. Alexandru Abagiu nu a dezvăluit o sumă, dar spune că a câștigat destul încât să-și permită să ducă “o viață superbă”. Are acele bunuri materiale care să-i asigure confort.

În plus, este o meserie care îl ajută să aibă siguranța zilei de mâine și să nu fie nevoit să facă împrumuturi la bănci. Nu și-a făcut niciodată credit la bancă și nici nu este o persoană cheltuitoare.

“Am fost învățat să nu mă întind niciodată mai mult decât îmi e plapuma și să încerc pe cât posibil să-mi vizualizez următorii pași și în contextul ăsta am reușit să strâng bani, să pun deoparte.

Nu sunt cheltuitor, nu fac excese, nu o să mă vedeți niciodată într-un club cu roaba de băuturi lângă mine și cu artificiile, pentru că așa am crescut.”, a mai spus Alexandru Abagiu la Kanal D.

ADVERTISEMENT