Life

Cât costă un machiaj la Alexandru Abagiu, make-up artistul vedetelor: “Prețurile sunt ceva ce nu mi-a făcut plăcere să menționez”

Cât costă un machiaj la Alexandru Abagiu, make-up artistul vedetelor? Prețurile nu sunt atât de mari pe cât s-ar aștepta unele persoane, după cum a spus artistul.
18.07.2022 | 11:33
Cat costa un machiaj la Alexandru Abagiu makeup artistul vedetelor Preturile sunt ceva ce nu mia facut placere sa mentionez
Cât costă un machiaj la Alexandru Abagiu, make-up artistul vedetelor. Sursa foto: Capturi Kanal D/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai apreciați artiști make-up din România, fiind popular printre vedete din showbiz și din sport. Cât costă un machiaj la salonul său?

Cât costă un machiaj la Alexandru Abagiu, make-up artistul vedetelor

Mai multe vedete s-au lăsat machiate de Alexandru Abagiu. Printre acestea se numără Loredana Groza, Simona Halep, Andreea Raicu și Inna.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii lui Denise Rifai, Alexandru Abagiu a spus că prețurile din salonul său nu sunt chiar atât de mari.

Celebrul make-up artist a spus că prețurile sunt publice și că nu reprezintă un secret. Acestea pot fi găsite pe site-ul salonului în care își desfășoară activitatea.

ADVERTISEMENT

“Nu costă atât de mult cum poate se zvonește. Prețurile sunt ceva ce nu mi-a făcut plăcere să menționez, nu e ceva ce menționez constant în contextul muncii mele., a declarat acesta la 40 de întrebări cu Denisei Rifai, de la Kanal D.

În cadrul aceluiași interviu, Alexandru Abagiu a fost întrebat câți bani se fac din industria de frumusețe. Artistul make-up a spus că veniturile nu sunt atât de mari pe cât s-ar aștepta unele persoane.

ADVERTISEMENT

Artiștii pot face foarte mulți bani din make-up, dar numai după foarte mulți ani de muncă. Este important ca un artist să capete experiență și să devină profesionist pentru a se bucura de câștiguri mari.

“Dacă înmulțim 3500-4000 de dolari cu 12 luni ajungem la o sumă destul de frumoasă pentru momentul respectiv (2010). Astăzi mult mai mult.”, a mai explicat aristul.

ADVERTISEMENT

Alexandru Abagiu spune că satisfacția nu a venit de la cifre, ci de la mulțumirea persoanelor cu care a lucrat de-a lungul timpului.

Câți bani a câștigat Alexandru Abagiu din make-up

Make-up artistul vedetelor a dezvăluit câți bani a câștigat din această meserie. Alexandru Abagiu nu a dezvăluit o sumă, dar spune că a câștigat destul încât să-și permită să ducă “o viață superbă”. Are acele bunuri materiale care să-i asigure confort.

În plus, este o meserie care îl ajută să aibă siguranța zilei de mâine și să nu fie nevoit să facă împrumuturi la bănci. Nu și-a făcut niciodată credit la bancă și nici nu este o persoană cheltuitoare.

“Am fost învățat să nu mă întind niciodată mai mult decât îmi e plapuma și să încerc pe cât posibil să-mi vizualizez următorii pași și în contextul ăsta am reușit să strâng bani, să pun deoparte.

Nu sunt cheltuitor, nu fac excese, nu o să mă vedeți niciodată într-un club cu roaba de băuturi lângă mine și cu artificiile, pentru că așa am crescut.”, a mai spus Alexandru Abagiu la Kanal D.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
NASA a găsit roşia „rătăcită” în spaţiu în urmă cu opt luni
NASA a găsit roşia „rătăcită” în spaţiu în urmă cu opt luni
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română