Life

Cât costă un sejur la hotelul din Antalya unde s-au cazat Mircea Badea și Carmen Brumă. Puțini și-ar permite o astfel de sumă

Mircea Badea și Carmen Brumă au plecat într-o vacanță de vis în Antalya. Cât au plătit aceștia pentru un sejur întreg de lux?
18.07.2023 | 07:33
Cat costa un sejur la hotelul din Antalya unde sau cazat Mircea Badea si Carmen Bruma Putini siar permite o astfel de suma
Cât costă vacanța de vis din Antalya în care au plecat Mircea Badea și Carmen Brumă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor, Vlăduț au plecat într-o vacanță în Antalya, Turcia. Cei doi postează constant numeroase imagini de acolo. Mai mult de atât, nu de puține ori s-au declarat extrem de mulțumiți de toate condițiile oferite.

Carmen Brumă și Mircea Badea, vacanță de vis în Antalya

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de mai bine de 25 de ani. De altfel, ei formează și unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Fiul lor are nouă ani, iar deși cei doi nu s-au căsătorit niciodată, asta nu a stat în acela fericirii. 

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă și Mircea Badea au grijă să petreacă și timp împreună. Dovada cea mai clară este vacanța din Antalya în care cei doi se află acum. Ambii postează numeroase imagini cu locația unde s-au cazat.

Se pare că sunt extrem de mulțumiți de condiții, dar și de toate avantajele pe care locul le oferă. Acolo, oaspeții se bucură de un teren de tenis, o piscină imensă, o plajă privată, un bar spectaculos și multe multe altele.

ADVERTISEMENT

Chiar vedeta le-a povestit fanilor ei că a venit prima oară la această locație în urmă cu 15 ani. S-au îndrăgostit iremediabil de ea, iar de atunci, continuă să vină, având în vedere numeroasele avantaje pe care le oferă.

Cât costă un sejur în acest loc de cinci stele

„Vacanțăăăă! Am început cu o încălzire ușoară într-una dintre destinațiile noastre preferate, Antalya. Mai ales dacă ai copii, mi se pare alegerea ideală, pentru ca toată familia să simtă vacanța.

ADVERTISEMENT

Condiții excelente de cazare, plaje impecabile (nu vezi un chiștoc, o sticlă de bere în nisip, nimic), mâncare bună și diversă, program pentru copii, sală, Spa, piscine de toate felurile și continui lista în Stories!

Și pentru că o să mă întrebați despre hotel, am stat aici prima oară acum 15 ani, când nu aveam copil. Ne-a plăcut și atunci, dar acum îl găsim senzațional”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Având în vedere numeroasele avantaje pe care locația le oferă, probabil mulți se întreabă cât plătesc Carmen Brumă și Mircea Badea pe un astfel de sejur. Aflați că suma nu e deloc una mică, indiferent de perioadă.

Hotelul unde se află Carmen Brumă și Mircea Badea este de cinci stele. Astfel, un sejur pentru trei persoane, costă în luna august aproape 5.000 de euro. Mai exact, este vorba despre nu mai puțin de 25.459 de lei.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Drama neştiută a lui Florin Niţă! Povestea din spatele eroului naţionalei: Plâng, dacă...
Drama neştiută a lui Florin Niţă! Povestea din spatele eroului naţionalei: Plâng, dacă încep să povestesc!
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
IMPORTANT pentru pensionari. Sfaturi pentru seniori privind banii de pensie
IMPORTANT pentru pensionari. Sfaturi pentru seniori privind banii de pensie
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Lovitură de situație greu de imaginat. Ce au decis Alina Sorescu și Alexandru...
Lovitură de situație greu de imaginat. Ce au decis Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
O comună din România e pe cale să devină cea mai mare bază...
O comună din România e pe cale să devină cea mai mare bază aeriană a NATO din Europa. Reportaj BBC la Mihail Kogălniceanu
Primul domnitor român care şi-a dat viaţa pentru apărarea țării. Deși a luptat...
Primul domnitor român care şi-a dat viaţa pentru apărarea țării. Deși a luptat până la moarte împotriva ungurilor, este un personaj uitat de mulți