Life

Cât de avansată e boala lui Bruce Willis. Fiica lui a făcut noi dezvăluiri: „Ce se întâmplă cu tatăl meu…”

Care este acum starea de sănătate a lui Bruce Willis. Fiica lui, Tallulah, a făcut mai multe dezvăluiri despre boala de care suferă actorul.
09.11.2023 | 23:13
Cat de avansata e boala lui Bruce Willis Fiica lui a facut noi dezvaluiri Ce se intampla cu tatal meu
Care este acum starea de sănătate a lui Bruce Willis. Sursa foto; Facebook/ Trina E. Braxton
ADVERTISEMENT

Cum se simte Bruce Willis acum, la un an de când s-a îmbolnăvit. Inițial s-a spus că suferă de afazie, dar ulterior a fost diagnosticat cudemență frontotemporală. Fiica lui a făcut mai multe dezvăluiri.

Cum se simte Bruce Willis la un an de când s-a îmbolnăvit și a renunțat la actorie

Recent, Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a vorbit despre starea de sănătate a tătălui său. În urmă cu an, a fost anunțat faptul că celebrul actor suferă de afazie, o boală care afectează funcțiile vorbirii.

ADVERTISEMENT

Ulterior, însă, medicii i-au pus un alt diagnostic și anume demență frontemporală (FTD). Afecțiunea și-a pus amprenta rapid asupra starului, care a fost nevoit să renunțe la actorie.

„Ce se întâmplă cu tatăl meu – are o boală cognitivă foarte agresivă, o formă de demență care este foarte rară”, a spus Tallulah Willis pentru The Drew Barrymore Show în urmă cu câteva zile, conform digi24.ro. 

ADVERTISEMENT

Totodată, tânăra a menționat faptul că au ales să vorbească deschis despre starea actorului pentru că „așa sunt ei ca familie” și nu au dorit să ascundă adevărul de cei care îl apreciază pe actor.

„Dar, de asemenea, este foarte important pentru noi să răspândim conștientizarea privind FTD, deoarece nu există suficiente informații”, a adăugat fiica lui Bruce Willis, care a dezvăluit că nu știe nimic despre boală înainte ca tatăl său să primească diagnosticul.

ADVERTISEMENT

„Încă știe cine sunt”

Tallulah a menționat, de asemenea, că petrece timpul cu părintele său ascultând muzică. „Să asculți muzică și să stai în această energie a iubirii este ceva special.

O modalitate foarte frumoasă pentru mine de a mă vindeca este să devin un fel arheolog pentru lucrurile tatălui meu, lumea lui, micile lui suveniruri”, a mai spus fiica lui Bruce Willis.

ADVERTISEMENT

Totodată, Tallulah a precizat că tatăl său încă o recunoaște și că se luminează la față atunci când intră într-o încăpere. „El este la fel, ceea ce cred că în acest moment este cel mai bun lucru pe care îl poți cere.

Văd dragoste când sunt cu el. Este tatăl meu și mă iubește. Încă știe cine sunt și i se luminează fața când intru în cameră. S-ar putea să știe întotdeauna cine sunt, în afară de zilele proaste.

O diferență între FTD și Alzheimer este că, cel puțin la începutul bolii, prima se caracterizează prin deficit de limbaj și deficite motorii, în timp ce a doua se manifestă prin mai multe pierderi de memorie”, a precizat Tallulah.

ADVERTISEMENT