Life

Cum arată Bruce Willis după ce a fost diagnosticat cu demență și s-a lăsat de actorie. Unde a fost văzut

Bruce Willis, surprins în public după ce a fost diagnosticat cu demență și s-a lăsat de actorie. Cum arată acum celebrul actor?
03.03.2023 | 18:05
Cum arata Bruce Willis dupa ce a fost diagnosticat cu dementa si sa lasat de actorie Unde a fost vazut
Bruce Willis a fost surprins de curând alături de niște amici. Actorul, de nerecunoscut. Sursa foto: The Times
ADVERTISEMENT

Bruce Willis a fost surprins de curând de către jurnaliștii americani, după ce familia sa a anunțat luna trecută că suferă, de fapt, de demență fronto-temporală. Celebrul actor, în vârstă de 67 de ani, este vizibil schimbat, dar totuși nu-și arată suferința.

Cum a fost surprins Bruce Willis de curând, după ce a fost diagnosticat cu demență

Starul din ”Die Hard” a fost văzut cum se plimba alături de niște amici pe un trotuar din Santa Monica, California. Tabloidul Daily Mail a făcut publice imaginile, în care faimosul actor apare și îmbrăcat foarte simplu, în trening, cu un hanorac albastru și o căciulă pe cap.

ADVERTISEMENT

Bruce Willis mergea foarte relaxat, cu o mână în buzunar și avea o înfățișare de om normal. La un moment dat, s-a oprit la o cafenea, după care s-a urcat într-o mașină, alături de cei care îl însoțeau. Deși a observat că este filmat, a ignorat acest lucru.

Bruce Willis, diagnosticat cu demență fronto-temporală. Boala lui nu are tratament

Apariția lui a fost una surprinzătoare, în condițiile în care medicii l-au depistat cu afazie, iar la jumătatea lui februarie i-au dat un diagnostic precis, demență fronto-temporală. Soția sa, Emma Heming Willis, a transmis că nu există un tratament pentru o astfel de afecțiune.

ADVERTISEMENT

”Familia noastră vrea să înceapă prin a ne exprima cea mai profundă recunoștință pentru incredibila revărsare de dragoste, sprijin și povești minunate pe care le-am primit cu toții de când am împărtășit primul diagnosticul al lui Bruce.

În spiritul acestui lucru, am vrut să vă oferim o actualizare despre iubitul nostru soț, tată și prieten, deoarece acum avem o înțelegere mai profundă. De când am anunțat diagnosticul lui Bruce de afazie în primăvara anului 2022, starea lui a avansat.

ADVERTISEMENT

Acum avem un diagnostic mai specific: demență fronto-temporală. Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. În timp ce acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, a transmis partenera de viață a actorului, pe Instagram.

Cine este, mai exact, Bruce Willis

Bruce Willis este unul dintre cei mai iubiți și renumiți actori de la Hollywood. S-a născut pe 19 martie 1955, în Idar-Oberstein, Germania. De-a lungul celor peste patru decenii, Bruce Willis a jucat în numeroase pelicule, comedii, drame, filme de acțiune, dar seria ”Die Hard” i-a adus celebritatea, prin rolul lui John McClane.

ADVERTISEMENT

Ultimul film în care a apărut, înainte ca familia să-i anunțe retragerea pe fondul problemelor de sănătate, a fost ”Paradise City”. În plan personal, Bruce Willis este căsătorit din 2009 cu Emma Heming Willis, după ce a mai avut o căsnicie cu Demi Moore, din 1987 până în 2000.

Totodată, Bruce Willis este tată a cinci copii, la cei 67 de ani. Trei din primul mariaj, cu Demi Moore, iar doi cu actuala parteneră. Aceștia sunt: Rumer Willis, Tallulah Belle Willis,  LaRue Willis,  Evelyn Penn Willis și Mabel Ray Willis.

ADVERTISEMENT