News

Cât de frumoasă e văduva interlopului Emi Pian, liderul Clanului Duduianu ucis în stil mafiot. Imagini rare de la nunta de 600 de oameni la care Florin Salam a făcut senzație

04.08.2020 | 13:30
Cat de frumoasa e vaduva interlopului Emi Pian liderul Clanului Duduianu ucis in stil mafiot Imagini rare de la nunta de 600 de oameni la care Florin Salam a facut senzatie
Cine l-a executat în stil mafiot pe Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România
ADVERTISEMENT

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, s-a căsătorit, în august 2015, cu Cristina, o femeie cu care avea deja doi copii.

La petrecere au participat 6oo de persoane, printre care și figuri ale lumii interlope din Iași, Brăila sau Constanța.

ADVERTISEMENT

A fost prezent și Florin Salam, despre care acum poliția susține că a fost șantajat de Emi Pian.

Emi Pian, nuntă cu 600 de invitați

Nunta a avut loc în zona Bucureștii Noi din Capitală, într-un cort mare, în care să încapă toți cei 600 de invitați. În ziua respectivă, zgomotul manelelor a cuprins întregul cartier.

ADVERTISEMENT

La petrecere, au cântat mai mulți maneliști cunoscuți printre care Florin Salam, Adrian Minune, Costel Biju și Sorinel Puștiu.

Capul de afiș a fost Florin Salam care a cântat până dimineață, acest fiind chemat de către Emi Pian la toate petrecerile la care mergea. Se pare că cei doi erau foarte apropiați de mai bine de 10 ani, iar Salam l-a botezat pe Dani, fiul lui Emi Pian.

ADVERTISEMENT
Emi Pian și soția în biserica în care s-au cununat/ Foto: wowbiz.ro

Florin Salam, forțat să cânte la nuntă

Adevărata natură a relației dintre cei doi este totuși incertă, după ce luna trecută polițiștii au făcut percheziții acasă la mai mulți membri ai clanului. Anchetatorii susțin că mai mulți maneliști celebri au fost șantajați de membri ai grupării și obligați să cânte gratis la petreceri. Printre maneliștii șantajați ar fi fost Florin Salam și Nicolae Guță.

Mai mult, aceștia ar fi fost chiar bătuți și tâlhăriți de membri ai clanului.

Florin Salam, pe numele adevărat Florin Stoian, a negat ulterior, într-o emisiune la Kanal D, că ar fi în conflict cu clanul Duduienilor. ”Le cânt de atâția ani…. numele meu e mai mare”, a spus Salam.

ADVERTISEMENT

Acesta a negat și faptul că Emi Pian ar fi șantajat alți maneliști. „Maneliștii? Păi, eu sunt manelist? Eu sunt artist. M-ai înțeles? Credeți-mă din suflet, nu îmi arde să vorbesc despre asta. Nu sunteți poliție. Sunt și obosit, plecam la nuntă! Nu am avut treaba asta cu ei, sunt prietenii mei!”, a adăugat Salam.

Deși susținea că este prieten cu clanul Duduienilor, Florin salam și-ar fi luat două gărzi de corp de când a izbucnit scandalul legat de șantajarea sa.

 

ADVERTISEMENT