Life

Cât de frumoasă s-a făcut fiica Monicăi Gabor. Irina Columbeanu seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa

24.03.2021 | 17:43
Cat de frumoasa sa facut fiica Monicai Gabor Irina Columbeanu seamana din ce in ce mai mult cu mama sa
Cât de frumoasă s-a făcut fiica Monicăi Gabor. Irina Columbeanu seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Monica Gabor le arată internauților cât de frumoasă s-a făcut fiica sa. Irina Columbeanu a moștenit trăsăturile mamei sale, căreia îi seamănă din ce în ce mai mult.

Fata lui Irinel Columbeanu a împlinit 14 ani în luna ianuarie. Ea s-a transformat într-o adevărată domnișoară și a devenit vedetă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu locuiește în Malibu, alături de Monica Gabor și Mr.Pink. Ea a început să se ocupe de vlog, iar contul său de Instagram a adunat aproximativ 163.000 de urmăritori.

Cât de frumoasă s-a făcut fiica Monicăi Gabor. Irina Columbeanu seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa

Irina Columneanu
Irina Columneanu la împlinirea a 14 ani
Sursa foto: Instagram

Relația dintre Monica Gabor și fiica ei este una foarte frumoasă: „Fericirea m-a găsit când te-am născut acum 14 ani și de atunci a fost continuă.

ADVERTISEMENT

„Cu fiecare zi de naștere care trece, mă uimești din ce în ce mai mult. Te-ai dovedit a fi o persoană atât de inteligentă, distractivă și grijulie, care are atât de multe de făcut în viață”, i-a transmis Monica fiicei ei de ziua acesteia de naștere.

„Sunt încântată să văd ce îți rezervă viitorul. Să ai o zi de naștere minunată și să ți se îndeplinească toate dorințele”, a adăugat.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Irinel Columbeanu îi calcă pe urme mamei sale. La doar 14 ani, tânăra domnișoară este o prezență constantă pe Instagram, iar contul ei are un număr impresionant de urmăritori. Ea este pasionată de artă și are o pagină specială pentru acest lucru.

Irina avea doar trei ani când părinții său au divorțat . Monica Gabor și Irinel Columeanu au luat-o pe căi diferite și singurul lucru care îi leagă este copila lor. Despărțirea a fost una nu foarte amicală, dar cei doi au trecut peste scandalurile din trecut.

ADVERTISEMENT
Mr. Pink, Monica Gabor și Irina Columbeanu în Malibu
Mr. Pink, Monica Gabor și Irina Columbeanu în Malibu
Sursa foto: Instagram

Din cauza problemelor financiare, Irinel Columbeanu a acceptat ca fiica lor să locuiască alături de mama ei și de partenerul acesteia de viață, Mr. Pink, în America. Cu toate acestea, Irina este foarte aproapiată de tatăl ei.

ADVERTISEMENT