Sport

Cât de frustrați sunt sportivii pentru salariile de milioane din fotbal

Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, a vorbit despre cât de frustrați sunt sportivii din cauza salariilor de milioane din fotbal.
28.10.2023 | 13:39
Cat de frustrati sunt sportivii pentru salariile de milioane din fotbal
Cât de frustrați sunt sportivii pentru salariile de milioane din fotbal. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Bogdan Vasiliu a explicat la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță că alte sporturi nu trebuie să facă greșeala de a se compara cu sumele care se dau la fotbal, spunând că fotbalul este într-o altă „lume” față de restul sporturilor în România.

Cât de frustrați sunt sportivii pentru salariile de milioane din fotbal

Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, a vorbit despre salariile de milioane din fotbal într-o comparație cu salariile din alte sporturi, explicând că sportivii de la alte sporturi nu trebuie să facă greșeala să se compare cu fotbaliștii.

ADVERTISEMENT

„Fotbalul de la Rapid, fotbalul românesc, e o altă lume. Noi cei care trăim în afara fotbalului nu ne raportăm niciodată la ce se întâmplă în fotbal, pentru că ar fi o utopie și o prostie absolută să facem acest lucru.

Fotbalul e cu totul altă lume decât ce trăim în alte sporturi. Și NBA e o altă lume, un sport care are un alt impact în afară. Handbalul în România are o vizibilitate.

ADVERTISEMENT

Dincolo de handbal este greu! Am avut o discuție pe tema aceasta, toată lumea știe, dar nu se întâmplă nimic”, a mai spus Bogdan Vasiliu.

„Sponsorizarea e foarte greu de obținut!”

„Toată lumea vorbește despre sponsori, dar nu e despre legea sponsorizării, este vorba despre oamenii care plătesc publicitate, că sponsorizarea este foarte greu de obținut.

ADVERTISEMENT

Deductibilitatea banilor pe care îi aduci ca sponsor este greu de explicat, în afară este mai simplu. Fiecare secție are un manager care se ocupă, care e coordonatorul secției și vin cu propuneri spre mine”, a continuat Bogdan Vasiliu.

„Adunăm, propunem și noi spre minister, iar de-acolo tăiem și noi în sus, în jos, ajustăm și vedem ce facem. Cam așa se practică. Bine, fiecare după performanță.

ADVERTISEMENT

Noi am ajuns anul acesta să aducem aproape trei milioane de euro. Sunt bani mulți pentru un club. Denumirea stadionului ne aduce o sumă mare de bani”, a mai spus Bogdan Vasiliu la SUFLET DE RAPIDIST”.

„SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

DEZBATERE | Cat de mare e FRUSTRAREA celorlalti sportivi fata de SALARIILE fotbalistilor

ADVERTISEMENT