Sport

”Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Bogdan Vasiliu, super invitatul lui Robert Niță

Bogdan Vasiliu vine la ”Suflet de rapidist”, marți, 24 octombrie, ora 13:30. Președintele CS Rapid va fi super invitatul lui Robert Niță.
23.10.2023 | 17:15
Suflet de rapidist marti ora 1330 Bogdan Vasiliu super invitatul lui Robert Nita
Bogdan Vasiliu vine la ”Suflet de rapidist”, marți, 24 octombrie, ora 13:30. Președintele CS Rapid va fi super invitatul lui Robert Niță. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist”, emisiunea care le-a ajuns la inimă suporterilor giuleșteni, promite o nouă ediție incendiară marți, 24 octombrie, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, va fi invitatul gazdelor emisiunii: Robert Niță și Lucian Ionescu.

Bogdan Vasiliu, super invitatul de la ”Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30

Show-ul garantat marca FANATIK continuă în fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA. Rapidiștii Robert Niță și Lucian Ionescu smulg cele mai tari dezvăluiri de la sportivi, foști mari sportivi și legende de la toate secțiile clubului ”alb-vișiniu”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță face pereche cu Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului, într-o emisiune tip podcast Suflet de rapidist”. În cadrul fiecărei noi ediții a emisiunii ”Suflet de rapidist” vor fi invitate legende ale clubului giuleștean nu doar din fotbal, ci din tot ce înseamnă sportul ”alb-vișiniu”.

Robert Niță și Lucian Ionescu vă invită ”Să facem show!”. Cei doi sunt împreună gazdele permanente ale emisiunii de top marca FANATIK. Într-o nouă ediție de gală, marți, 24 octombrie, ora 13:30, invitatul special la ”Suflet de rapidist” este Bogdan Vasiliu.

ADVERTISEMENT

Președintele CS Rapid va veni să explice sezonul mai slab pe care îl au fetele de la handbal, atât pe plan intern, unde ocupă doar locul 6, cu 3 înfrângeri în 7 etape, dar și în Liga Campionilor, unde a strâns 3 înfrângeri în 5 runde. El va vorbi și despre celelalte secții ale clubului giuleștean.

În ediția precedentă a emisiunii, ați putut afla în premieră dezvăluiri de senzație ale lui Mugur Bolohan, fostul fotbalist al Rapidului. Acesta a povestit misterul plecării din Giulești către Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist”, toate detaliile despre o nouă emisiune marca FANATIK! Superbet, sponsor principal!

”Suflet de rapidist” se vede ÎN DIRECT EXCLUSIV pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro în fiecare marți, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Premiera fiecărei ediții a emisiunii tip podcast va avea loc în fiecare joi, de la ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Cele mai tari momente din emisiune vor putea fi urmărite pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial. ”Suflet de rapidist” continuă spectacolul început la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu mai are nevoie de argumente pentru a dovedi că este ”Suflet de rapidist”. Marea sa iubire fotbalistică, declarată, asumată și semnată a fost, este și va fi Rapid. Iar emisiunea ”Suflet de rapidist” se mulează ca o mănușă pe… sufletul lui de rapidist!

Lucian Ionescu s-a alăturat cu tot sufletul său de rapidist noului proiect marca FANATIK și este convins că ”Suflet de rapidist” – nu uitați, în fiecare marți, de la ora 13:30, exclusiv pe FANATIK.RO”va trezi neapărat emoții și va intra definitiv în sufletele rapidiștilor”.

FANATIK SUPERLIGA și Suflet de rapidist”, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT