Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât de gravă e accidentarea lui Chiricheș. Dezvăluirile lui Gardoș, “fratele” de la FCSB

Vlad Chiricheș s-a accidentat în duelul cu UTA Arad și riscă să rateze prima jumătate a actualului sezon.
05.09.2023 | 13:20
Cat de grava e accidentarea lui Chiriches Dezvaluirile lui Gardos fratele de la FCSB
Cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheș. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a fost transferul verii făcut de FCSB, dar fundașul trecut pe la Tottenham ori Napoli s-a accidentat și riscă să rateze mult din actualul sezon.

Cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș, fundașul care era văzut drept un titular la FCSB, după plecările lui Joonas Tamm și a lui Iulian Cristea, riscă să nu mai joace în acest an, din cauza unei accidentări suferite în duelul cu UTA.

ADVERTISEMENT

Prietenul său, Florin Gardoș, spune că ruptura sa, din zona inghinală, este mai gravă decât una într-o altă zonă, motiv pentru care acesta ar putea avea parte de o recuperare lungă.

În același timp, Florin Gardoș nu crede că Ngezana va rămâne titular la FCSB după revenirea lui Chiricheș deoarece fostul căpitan al echipei naționale este foarte important pe faza de construcție.

ADVERTISEMENT

E problema musculară la Chiricheș, care îl va ține o perioadă. Poate sunt subiectiv, dar pe faza de construcție, Chiricheș e foarte important. I-a preluat lui Dawa, pentru că pentru el construcția era o problemă, faza ofensivă.

Trec mult mai multe mingi pe la Chiricheș, când joacă. Am văzut o declarație a lui Mihai Stoica că a fi aproape de tendon… la inghinal. Sunt mai grave situațiile astea”, a spus Florin Gardoș, fost coleg cu Vlad Chiricheș la FCSB, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 33 de ani, Vlad Chiricheș s-a întors la FCSB după 10 ani petrecuți în străinătate la Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese. În 2013, FCSB îl vindea în Anglia pentru 9.5 milioane de euro, cel mai scump transfer făcut din SuperLigă la acel moment.

Născut la Bacău, fotbalistul cu 75 de selecții în echipa națională a adunat șapte meciuri la FCSB, după revenire. Este unul dintre favoriții fanilor, datorită trecutului său. 900.000 de euro este valoarea sa, conform Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

68 de meciuri, patru goluri și două pase de gol a strâns Vlad Chiricheș, în total, pentru FCSB. În străinătate, a jucat cel mai mult la Sassuolo, 62 de meciuri, două goluri și o pasă de gol.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri. Cristi Coste ori Horia Ivanovici vă așteaptă și la reluarea din zilele de emisie, de la ora 17:00, Youtube și Facebook.

ADVERTISEMENT