Sport

FCSB confirmă Fanatik în privința perioadei de absență a lui Chiricheș. “Va lipsi 3 luni”

Mihai Stoica și Elias Charalambous au vorbit despre accidentarea lui Vlad Chiricheș. Fundașul de la FCSB va lipsi trei luni de pe gazon!
01.09.2023 | 19:30
FCSB confirma Fanatik in privinta perioadei de absenta a lui Chiriches Va lipsi 3 luni
Charalambous a vorbit despre fundașul central al roș-albaștrilor. Antrenorul a dat o veste proastă, se pare că Vlad Chiricheș va lipsi 3-4 lui de la FCSB.
ADVERTISEMENT
01-09-2023
16:32

Mihai Stoica, despre accidentarea lui Chiricheș: „E o lovitură mare pentru noi”

Mihai Stoica a vorbit și el despre verdictul accidentării lui Vlad Chiricheș. Managerul general al vicecampioanei a confirmat și el FANATIK, care a dezvăluit în exclusivitate că stoperul nu va mai juca fotbal în acest an.

„Chiricheş a făcut RMN. E bine să se exprime mai mulţi specialişti la o asemenea accidentare. În orice caz, perioada de absenţă va fi foarte lungă, 3 luni. El se simţea mai bine după două zile, doar că examinarea spune că lucrurile sunt mult mai serioase. E vorba de ruptură musculară, dar e posibil să fie afectat şi tendonul. Opiniile nu sunt mereu la fel. Unii spun că trebuie operaţie, alţii spun că nu trebuie. 

E o lovitură mare pentru noi. Vrem să îl dublăm pe Radunovic, să aducem o soluţie, dar la fundaşi centrali nu mai aducem pe nimeni”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

FCSB o va întâlni pe Universitatea Craiova, sâmbătă, de la ora 21:45, pe Ghencea. Din componenta echipei lui Charalambous vor lipsi trei jucători importanți. Printre aceștia se numără și Vlad Chiricheș care a primit o veste proastă.

Cei trei jucători care vor lipsi la meciul din Ghencea

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit la conferința de presă care a avut loc înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Charalambous a discutat despre duelul pe care îl vor avea pe Ghencea și despre starea de spirit a echipei. Pe lângă acest lucru, tehnicianul a anunțat și cei trei jucători care vor lipsi la meciul de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

“Mâine avem un meci important, ca întotdeauna, obiectivul nostru este să câștigăm și să plecăm cu cele trei puncte. Nu trebuie să motivăm jucătorii, un astfel de meci îi motivează, sunt pregătiți. Trebuie să pregătim echipa cât se poate de bine. 

Așa cum știți, avem doi jucători cu cartonașe, Coman și Pantea, îl avem pe Chiricheș, care ne va lipsi o lungă perioadă de timp, lipsesc trei jucători importanți. Nu voi căuta scuze, spun mereu că avem un lot mare, dar sunt sigur că jucătorii care vor intra mâine vor da ce au mai bun.”, a declarat Charalambous.

ADVERTISEMENT

Veste proastă pentru Vlad Chiricheș la FCSB

Charalambous a vorbit și despre fostul fundaș de la Napoli. Vlad Chiricheș a avut parte de o veste proastă, lucru care nu este benefic și pentru FCSB. Jucătorul lui Gigi Becali va lipsi până la finalul anului din lotul antrenorului cipriot. Informația conform căreia Chiricheș va lipsi o perioadă îndelungată de pe gazon a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

“Băluță și Șut sunt pregătiți să intre mâine în lot. Doctorii l-au verificat (n.r. despre Vlad Chiricheș), primul diagnostic este că va lipsi 3-4 luni, dar săptămâna asta va fi din nou analizat, cred că va lipsi mult.

ADVERTISEMENT

Sper să revină cât mai rapid, sănătos și să ajute echipa. După o înfrângere nu suntem fericiți, dar e fotbal. A fost prima noastră înfrângere, trebuie să găsim modalități încât să gestionăm totul cât mai bine.

Nu putem câștiga toate meciurile, urma să vină prima înfrângere, s-a întâmplat săptămâna trecută, dar partea bună e că a venit deja următoarea șansă să demonstrăm ce putem. 

ADVERTISEMENT

Pentru mine, absențele sunt absențe, nu vreau să vorbesc despre asta, avem un lot bun și jucători buni, nu vreau să vorbesc despre fotbaliștii care nu vor juca, mâine vom folosi cel mai bun prim 11 pe care îl avem la dispoziție”, a mai spus Elias Charalambous la conferința de presă.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

Conferința de presă a lui Charalambous

ADVERTISEMENT