Sport

Cât de gravă este accidentarea Simonei Halep?! Stere Halep: “Avea dureri la umăr înainte de WTA Miami!”. Exclusiv

Simona Halep este accidentată la umăr şi nu va evolua în meciul România - Ucraina din Billie Jean King Cup. Stere Halep a vorbit pentru FANATIK despre durerile sportivei.
30.03.2024 | 19:05
Cat de grava este accidentarea Simonei Halep Stere Halep Avea dureri la umar inainte de WTA Miami Exclusiv
Cât de gravă este accidentarea Simonei Halep?! Stere Halep: "Avea dureri la umăr înainte de WTA Miami!". Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a revenit în turneul WTA de la Miami după o pauză de 17 luni. Sportiva a pierdut în trei seturi, meciuri inaugural cu Paula Badosa, 6-1, 4-6, 3-6, resimţind dureri la umăr. Din cauza accidentării, Halep nu va evolua în meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup.

Cât de gravă este accidentarea Simonei Halep?! Stere: “Avea dureri la umăr înainte de WTA Miami!”.

Tatăl Simonei Halep, Stere, a dat o scurtă declaraţie pentru FANATIK vis-a-vis de starea de sănătate a fiicei sale: “Simona avea dureri la umăr înainte de Miami”, a spus tatăl fostului lider mondial.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, Simona Halep face tratament la umărul drept după Miami Open, dar accidentarea nu este una gravă. Sportiva vrea să evite o accidentare mai gravă la umăr, care ar putea necesita o perioadă mai lungă şi mai grea de recuperare.

Sorana Cîrstea era să îşi încheie cariera din cauza unei accidentări la umăr: “Mi-am schimbat serviciul!”

Sorana Cîrstea a fost la un pas să renunţe la tenis din cauza unei accidentări la umăr. Sportiva a apelat la ultima soluţie pentru a-şi putea continua cariera: s-a operat la umăr:

ADVERTISEMENT

“Mi-am schimbat serviciul și așa am pus mai puțină presiune pe umăr, iar până acum lucrurile merg bine. Durerea apărea atunci când făceam totul cum eram obișnuită.

Am încercat noul serviciu și a fost bine de la început. Numai că, desigur, e nevoie de multe repetări, de ritm și coordonare. Până acum totul a mers bine, am studiat multe servicii de acest fel.

ADVERTISEMENT

L-am privit mult timp pe Andy Roddick, el avea un serviciu foarte bun”, mărturisea Cîrstea despre momentul de cotitură din cariera ei care a făcut-o să stea departe de circuit pentru 17 luni, pauză care a forţat-o să iasă din prima sută mondială.

Simona Halep a revenit la Miami după 17 luni de pauză

Pentru Simona Halep, turneul WTA de la Miami a fost primul după o pauză de 17 luni. Ultima dată a participat la US Open 2022, turneu la care a fost depistată pozitiv cu roxadustat şi suspendată patru ani.

ADVERTISEMENT

La TAS, Simona Halep a avut câştig de cauză şi suspendarea ei a fost redusă de la 4 ani la 9 luni. Sportiva a hotărât să revină în circuit la turneul de la Miami, la doar două săptămâni de când s-a dat decizia.

  • 32 de ani are Simona Halep
  • 17 luni a stat departe de teren Simona Halep
ADVERTISEMENT