Life

Cât de mult au plătit Flick și Denisa pentru un zbor București – Timișoara: “Doar mie mi se pare enorm?”

Câți bani au dat Flick și Denisa pentru un zbor București – Timișoara, cumpărat cu câteva zile în urmă. Suma este una uriașă.
04.11.2023 | 17:51
Cat de mult au platit Flick si Denisa pentru un zbor Bucuresti  Timisoara Doar mie mi se pare enorm
Cât de mult au plătit Flick și Denisa Filcea pentru un bilet de avion. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Flick și Denisa Filcea au plătit mulți bani pentru un zbor București – Timișoara, cumpărat acum câteva zile. Suma biletelor de avion a fost uriașă, după cum a spus și fostul prezentator de la radio.

Cât au plătit Flick și Denisa Filcea pentru un zbor București – Timișoara

Fostul om de radio și soția lui, Denisa Filcea, sunt foarte activi pe rețelele sociale, acolo unde postează regulat. Cei doi se bucură de viața de familia alături de fiica lor, Eva, care a venit pe lume anul trecut.

ADVERTISEMENT

De curând, Flick le-a dezvăluit internauților cât de mult a plătit pentru două bilete de avion pentru un zbor București – Timișoara. Suma a fost una destul de mare, deși nu i-au cumpărat loc pe scaun și fetiței lor. Micuța a stat în brațe la unul dintre părinții.

Acesta a postat o captură de ecran cu prețul biletelor. Pentru două persoane, Flick și soția lui au plătit 672,99 de euro, adică 3.365 de lei. Fostului om de radio nu i-a venit să creadă atunci când a văzut prețul.

ADVERTISEMENT

“Atât ne-au costat 2 bilete de avion București – Timișoara (și cu Eva în brațe), luate acum 6 zile, pentru zborul de azi. Doar mie mi se pare enorm?”, a scris Flick, Domnul Rimă pe Instagram.

Flick Domnul Rimă bilete avion
Flick și Denisa au plătit o sumă enormă pentru biletele de avion. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce au spus Flick și Denisa despre un al doilea copil

În iunie 2022, Flick și Denisa Filcea au devenit părinți pentru prima dată. La jumătate de an de când s-a născut fiica lor, Eva Maria, cei doi au vorbit și despre un alt doilea copil.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Denisa Filcea a spus că nu îi place să-și facă planuri, așa că va lăsa totul să se întâmple natural. Tânăra nu are de gând să planifice venirea pe lume a unui alt copil, ci va vedea dacă acest lucru se va întâmpla, la un moment dat.

“Înțeleg că e o idee formată de societate: te-ai căsătorit, urmează un copil, după alt copil. Noi nu suntem genul acesta de persoane. Ce urmează vom vedea, nu ne-am făcut planuri niciodată”, a spus soția lui Flick la Antena Stars, în urmă cu aproape un an.

ADVERTISEMENT

De când a devenit mamă, Denis a Filcea se concentrează pe viața de familie. Tânăra are grijă de fetița ei și a lui Flick, iar în 2022 spunea că nu vrea să ia o bonă pentru micuță.

ADVERTISEMENT